Täyteläinen Nutella-suklaakakku täytetään Nutellalla sekä ranskankermalla terästetyllä kermavaahdolla ja koristellaan mehukkailla vadelmilla.
- 2 munaa
- 1,5 dl sokeria
- 150 g Nutellaa
- 100 g voita
- 3 dl jauhoja
- 2 rkl kaakaojauhetta
- 1 tl leivinjauhetta
- 1,5 dl maitoa
- 4 dl kermaa
- 150 g ranskankermaa
- 2 rkl sokeria
- 200 g Nutellaa
- 300 g vadelmia
Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (halkaisija 20 cm).
Sulata voi mikrossa.
Vaahdota munat ja sokeri. Lisää Nutella ja sekoita. Lisää sulatettu voi ja sekoita. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää puolet kuivista aineista ja maito. Sekoita ja lisää loput kuivat aineet. Sekoita taikina tasaiseksi.
Kaada taikina kakkuvuokaan ja paista 175 asteessa 50 minuuttia.
Anna kakun jäähtyä hetki vuoassaan ja irroita se sitten varovasti.
Vaahdota kerma. Kun vaahto on lähes valmista lisää ranskankerma ja sokeri ja jatka vatkaamista vielä hetki. Lusikoi kermavaahto pursotinpussiin.
Leikkaa jäähtynyt kakku kolmeen osaan.
Aseta ensimmäinen kakkupohja tarjoiluastialle ja levitä sen päälle muutama lusikallinen Nutellaa. Pursota Nutellan päälle puolet kermavaahdosta tasaiseksi kerrokseksi.
Levitä toisen kakkupohjan päälle taas muutama lusikallinen Nutellaa ja nosta se sitten ensimmäisen kakkupohjan päälle. Pursota Nutellan päälle loput kermavaahdosta.
Levitä loppu Nutella viimeisen kakkupohjan päälle ja nosta se kakun päälle.
Koristele vadelmilla.
Leave a Reply