Vastustamattoman hyviä maapähkinävoisuklaita eli peanut butter cupseja on helppo valmistaa myös itse.
16 kappaletta
- 120 g suklaata
- 25 g voita
- 80 g maapähkinävoita
- 2 rkl tomusokeria
Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Lisää kuutioitu huoneenlämpöinen voi ja sekoita tasaiseksi.
Laita nokare suklaata pienten tryffelivuokien pohjalle ja levitä suklaata teelusikan avulla myös vuokien reunoille. Käytä noin 2/3 suklaasta.
Laita vuoat hetkeksi jääkaappiin jähmettymään.
Lämmitä maapähkinävoita mikrossa muutama sekuntti. Lisää tomusokeri ja sekoita tasaiseksi. Laita maapähkinävoiseos pursotinpussiin ja pursota jokaiseen vuokaan pieni nokare maapähkinävoita.
Laita maapähkinävoin päälle vielä nokare suklaata ja levitä tasaiseksi.
Laita jääkaappiin jähmettymään.
Irrota karkit tryffelivuoista ja anna niiden olla huoneenlämmössä hetki ennen tarjoilua.
Leave a Reply