• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Muut / Raparperihillo

Raparperihillo

21/07/2013 by Liisa Leave a Comment

006 (2)

Raparperihilloon voi käyttää runsaan raparperisadon hedelmät. Hillo maistuu viilin tai jugurtin kanssa ja sitä voi käyttää myös leivonnassa tai kakun täytteenä.

  • 500 g raparperia kuorittuna ja paloiteltuna
  • 0,5 dl vettä
  • 250 g hillosokeria

Kuori ja pilko raparperit. Laita raparperit ja vesi kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää hillosokeri ja keitä 15 minuutttia. Anna hillon jäähtyä kattilassa noin puoli tuntia välillä sekoitellen ja laita se sitten puhtaaseen purkkiin. Säilytä jääkaapissa.

 

Filed Under: Muut Tagged With: hillo, raparperi

Previous Post: « Mustikkapullat
Next Post: Raparperipullat »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Suklaadonitsit maapähkinävoikuorrutuksella

Suklaiset donitsit kuorrutetaan ihanalla makeansuolaisella maapähkinäkuorrutuksella. 12 kappaletta 3 dl vehnäjauhoja 1,5 dl sokeria 2 ...

Read More »

Suklaakuorrutetut kookosdonitsit

Suklaa ja kookos yhdistyvät ihanasti näissä helpoissa donitseissa. Taikina saa makunsa kookosmaidosta, donitsit kuorrutetaan täyteläisellä tummalla ...

Read More »

Nutella-donitsit

Nutella-donitsit ovat vastustamattoman hyviä! Nutella lisätään donitsien pinnalle ja uunissa se muodostaa donitsien päälle ihanan rapsakan ...

Read More »

Jouluinen levykakku

Mausta jouluinen levykakku piparkakkumausteilla ja kuorruta se kanelin makuisella sokerikreemillä. 200 g voita1,5 dl fariinisokeria1 dl siirappia2 ...

Read More »

Tosi suklaiset kuppikakut

Nämä kuppikakut kuorrutetaan kahdella erilaisella suklaakuorrutuksella ja koristellaan suklaatryffeleillä. 12 kappaletta 150 g voita 2 dl ...

Read More »

Copyright © 2022 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress