• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Donitsi / Domino-donitsit

Domino-donitsit

21/04/2021 by Liisa Leave a Comment

Kuorruta suklaadonitsit vaniljaisella sokerikreemillä ja koristele donitsit murustetuilla Domino-kekseillä.

12 kappaletta

  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 1,5 dl sokeria
  • 2 rkl kaakaojauhetta
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2 dl kermaa
  • 2 munaa
  • 2 rkl sulatettua voita
  • 75 g suolatonta voita
  • 2dl tomusokeria
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • 4 Domino-keksiä

Voitele donitsipellin kolot.

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää muut aineet ja sekoita taikina tasaiseksi. Lusikoi taikina pursotinpussiin ja pursota taikina donitsipellin koloihin.

Paista 200 asteessa 10 minuuttia.

Anna donitsien jäähtyä hetki ja irroita ne sitten vuoasta.

Valmista kuorrute.  Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja lisää sitten vähitellen tomusokeri ja vaniljasokeri ja sekoita tasaiseksi.

Levitä kuorrute donitsien päälle palettiveitsellä.

Murskaa keksit leikkuulaudalle päällä terävällä veitsellä. Ripottele keksinmurut donitsien päälle.

 

Filed Under: Donitsi Tagged With: donitsi, suklaa

Previous Post: « Dallaspullat
Next Post: Vaniljaiset kuppikakut »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Kaakao

Kuuma kaakao maistuu pakkaspäivänä ulkoilun jälkeen. 4 annosta 8 dl täysmaitoa 150 g suklaata 1 rkl kaakaojauhetta 1 rkl ...

Read More »

Cashew-suklaafudge

Ihana suklaafudge saa pinnalleen paahdettuja cashew-pähkinöitä. 3 dl sokeria 2 dl kermaa 50 g voita 1 dl glukoosisiirappia 100 g tummaa ...

Read More »

Kurpitsa-valkosuklaakeksit

Ihanan pehmeissä kurpitsakekseissä on myös valkosuklaarouhetta. 200 g voita 2 dl fariinisokeria 1,5 dl kurpitsasosetta 1 muna 3,5 dl ...

Read More »

Kriikuna-marenkipiirakka

Piirakka täytetään kirpeällä kriikunahillolla ja makealla marengilla. 100 g voita 3 dl jauhoja 1 rkl sokeria 3 - 4 rkl kylmää vettä 3 ...

Read More »

Raparperikuppikakut

Kesäiset raparperikuppikakut tarjoillaan vaniljasokerilla maustetun kermavaahdon ja raparperihillokkeen kanssa. 12 kappaletta n. 400 g ...

Read More »

Copyright © 2022 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress