• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Kakku / Maapähkinävoi-suklaakakku

Maapähkinävoi-suklaakakku

22/11/2017 by Liisa Leave a Comment

Tässä herkullisessa kuivakakussa yhdistyvät täyteläinen suklaa ja maapähkinävoi.

  • 150 g voita
  • 2 dl sokeria
  • 3 munaa
  • 3,5 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1,5 dl maitoa

 

  • 50 g suklaata sulatettuna
  • 2 rkl kaakaojauhetta
  • 0,5 dl maitoa

 

  • 1 dl maapähkinävoita

Suojaa leipävuoka leivinpaperilla.

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin jokaisen munan jälkeen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan yhdessä maidon (1,5 dl) kanssa. Sekoita taikina tasaiseksi.

Jaa taikina kahteen kulhoon. Lisää toiseen kulhoon sulatettu suklaa, kaakaojauhe ja maito (0,5 dl) ja sekoita tasaiseksi. Lisää toiseen kulhoon maapähkinävoi ja sekoita tasaiseksi.

Kaada vuokaan noin 2/3 suklaataikinasta ja sen päälle noin 2/3 maapähkinävoitaikinasta. Sekoita taikinoita hieman haarukan avulla. Kaada päälle ensin loput suklaataikinasta ja sitten loput maapähkinävoitaikinasta. Sekoita taikinoita taas hieman toisiinsa haarukan avulla.

Paista kakkua 200 asteessa 45 minuuttia.

 

Filed Under: Kakku Tagged With: kuivakakku, pähkinä, suklaa

Previous Post: « Nutella-puustit
Next Post: Vaniljainen mascarponekakku Nutella-kuorrutuksella »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Appelsiini-suklaacookies

Cookiesit saavat jouluisen maun appesiininkuoresta, suklaasta ja manteleista. Noin 30 kappaletta. 200 g huoneenlämpöistä voita 3 dl ...

Read More »

Rouheiset banaani-suklaamuffinssit

Tarjoa rouheisia banaani-suklaamuffinsseja brunssilla tai välipalana. 12 kappaletta 150 g voita1,5 dl sokeria2 munaa2 dl turkkilaista jugurttia2 ...

Read More »

Kirsikkadonitsit

Kirsikkadonitsit maustetaan ripauksella kanelia. Donitseissa kannattaa käyttää aitoa ceyloninkanelia, sen kukkaiset sävyt sopivat hyvin yhteen ...

Read More »

Maapähkinävoijuustokakku

Kruunaa suolaisenmakea maapähkinävoijuustokakku tummasta suklaasta valmistetulla kuorrutuksella. pohja: 200 g Digestive-keksejä100 g voita2 rkl ...

Read More »

Uudenvuoden suklaakakku

Uudenvuoden näyttävä suklaakakku kuorrutetaan tuorejuustokuorrutteella ja koristellaan suklaakonvehdeilla. 4 munaa 3 dl sokeria 200 g ...

Read More »

Copyright © 2022 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress