• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Kakku / Nutella-banaani-pokekakku

Nutella-banaani-pokekakku

03/10/2018 by Liisa Leave a Comment

Syntisen hyvässä banaani-pokekakussa on reilusti Nutellaa – niin kakkuun tökityissä koloissa kuin kakun päälläkin.

  • 150 g voita
  • 3 dl fariinisokeria
  • 3 munaa
  • 3 banaania
  • 150 g ranskankermaa tai turkkilaista jugurttia
  • 5 dl jauhoja
  • 0,5 tl leivinjauhetta

 

  • 300 g Nutellaa
  • 1 dl kermaa
  • 1 rkl tomusokeria

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja fariinisokeri. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin jokaisen munan jälkeen. Soseuta banaanit haarukalla ja lisää taikinaan yhdessä ranskankerman kanssa. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää kuivat aineet taikinaan ja sekoita tasaiseksi.

Kaada taikina leivinpaperilla suojattuun kakkuvuokaan (21 x 18 cm).

Paista 180 asteessa 50 minuuttia.

Anna kakun jäähtyä vuoassaan ja nosta se sitten varovasti tarjoiluastialle. Tee kakkupohjaan kolosia omenaporalla.

Laita 2/3 Nutellasta pursotinpussiin ja pursota se kakun koloihin. Levitä loput Nutellasta kakun päälle palettiveitsellä.

Vaahdota kerma ja mausta kermavaahto tomusokerilla. Laita kermavaahto tähtityllalla varustettuun pursotinpussiin ja pursota nokareiksi kakun päälle.

 

Filed Under: Kakku Tagged With: banaani, nutella, tuorejuusto

Previous Post: « Suklaakuorrutetut kookosdonitsit
Next Post: Sisaruspullat »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Espressokuppikakut

Mausta suklaakuppikakut ripauksella espressojauhetta ja viimeistele ne vastustamattoman herkullisella espressosokerikreemillä. 12 ...

Read More »

Vaniljainen mascarponekakku Nutella-kuorrutuksella

Raikas vaniljainen mascarponekakku kuorrutetaan Nutellalla ja koristellaan hasselpähkinöillä. Myös keksipohja saa lisämakua ja -rakennetta ...

Read More »

Leppäkerttudonitsit

Leivo kevään tai kesän juhliin söpöjä minikokoisia leppäkerttudonitseja. 12 kappaletta 1,25 dl vehnäjauhoja 0,5 dl sokeria 0,5 tl ...

Read More »

Banaanimysli

Banaanimysli maustetaan hasselpähkinöillä ja kookoshiutaleilla. 1 dl auringonkukkaöljyä  1 dl vaaleaa siirappia 0,5 dl hunajaa 250 g ...

Read More »

Suklaajuustokakku

Makeanhimon taltuttamiseen riittää vain pieni pala tätä tuhtia suklaajuustokakkua. Koristele suklaajuustokakku mintunlehdillä ja tarjoa kaverina ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress