Suklaa ja kookos yhdistyvät ihanasti näissä helpoissa donitseissa. Taikina saa makunsa kookosmaidosta, donitsit kuorrutetaan täyteläisellä tummalla suklaalla ja päälle ripotellaan vielä reilusti kookoslastuja.
12 kappaletta
- 3,5 dl vehnäjauhoja
- 1,5 dl sokeria
- 1 tl leivinjauhetta
- 2 dl kookosmaitoa
- 2 munaa
- 2 rkl sulatettua voita
- 250 g tummaa suklaata
- kookoslastuja
Voitele donitsipellin kolot.
Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää muut aineet ja sekoita taikina tasaiseksi. Lusikoi taikina pursotinpussiin ja pursota taikina donitsipellin koloihin.
Paista 200 asteessa 10 minuuttia.
Anna donitsien jäähtyä hetki ja irroita ne sitten vuoasta.
Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Kasta donitsit yksi kerrallaan suklaaseen ja nosta ritilän päälle. Anna kuorrutuksen kuivua pieni hetki ja kasta donitsit sitten uudestaan. Koristele kookolastuilla.
Leave a Reply