• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Kakku / Nutella-banaani-pokekakku

Nutella-banaani-pokekakku

03/10/2018 by Liisa Leave a Comment

Syntisen hyvässä banaani-pokekakussa on reilusti Nutellaa – niin kakkuun tökityissä koloissa kuin kakun päälläkin.

  • 150 g voita
  • 3 dl fariinisokeria
  • 3 munaa
  • 3 banaania
  • 150 g ranskankermaa tai turkkilaista jugurttia
  • 5 dl jauhoja
  • 0,5 tl leivinjauhetta

 

  • 300 g Nutellaa
  • 1 dl kermaa
  • 1 rkl tomusokeria

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja fariinisokeri. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin jokaisen munan jälkeen. Soseuta banaanit haarukalla ja lisää taikinaan yhdessä ranskankerman kanssa. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää kuivat aineet taikinaan ja sekoita tasaiseksi.

Kaada taikina leivinpaperilla suojattuun kakkuvuokaan (21 x 18 cm).

Paista 180 asteessa 50 minuuttia.

Anna kakun jäähtyä vuoassaan ja nosta se sitten varovasti tarjoiluastialle. Tee kakkupohjaan kolosia omenaporalla.

Laita 2/3 Nutellasta pursotinpussiin ja pursota se kakun koloihin. Levitä loput Nutellasta kakun päälle palettiveitsellä.

Vaahdota kerma ja mausta kermavaahto tomusokerilla. Laita kermavaahto tähtityllalla varustettuun pursotinpussiin ja pursota nokareiksi kakun päälle.

 

Filed Under: Kakku Tagged With: banaani, nutella, tuorejuusto

Previous Post: « Suklaakuorrutetut kookosdonitsit
Next Post: Sisaruspullat »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Mokkapalat

Mokkapalat on ihana retroherkku. Maku syvenee kun taikinaan lisätään kaakaojauheen lisäksi sulatettua suklaata. Kuorrutteen määrässä ei säästellä vaan ...

Read More »

Karkkitäytekakku

Karkkitäytekakku maistuu sekä isoille että pienille herkkusuille. kakkupohja: 4 munaa1 dl sokeria2 dl vehnäjauhoja1 tl ...

Read More »

Mansikkakeksit

Kuivatut mansikat maustavat kesäisen makeat keksit. Noin 40 kappaletta. 200 g voita 2,5 dl sokeria 2 rkl vaniljasokeria 2 munaa 5 dl ...

Read More »

Tahinikuppikakut suklaakuorrutuksella

Kuorruta pähkinäiset tahinikuppikakut täyteläisellä suklaakuorrutuksella. 12 kappaletta kuppikakut: 100 g voita2 dl sokeria1 dl tahinia2 ...

Read More »

Ihan paras banaani-suklaakakku

Meillä leivotaan todella usein banaanikakkua: Lapset syövät banaaninsa mieluiten vähän raakoina, ja hedelmäkulhosta löytyy usein "liian" kypsiä ...

Read More »

Copyright © 2022 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress