• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Muffinssi / Suklaakuppikakut vaniljakuorrutuksella

Suklaakuppikakut vaniljakuorrutuksella

09/06/2021 by Liisa Leave a Comment

Kuorruta mehevät suklaakuppikakut makealla vaniljalla maustetulla voikreemillä.

12 kappaletta

Kuppikakut:

  • 150 g voita
  • 2 dl sokeria
  • 2 munaa
  • 2,5 dl jauhoja
  • 0,5 dl kaakaojauhetta
  • 0,5 tl leivinjauhetta
  • 1,5 dl maitoa

vaniljainen sokerikreemi:

  • 200 g voita
  • 4 dl tomusokeria
  • 1 tl vaniljauutetta

koristeeksi:

  • suklaaströsseleitä

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin molempien munien jälkeen. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää taikinaan puolet kuivista aineista yhdessä maidon kanssa. Sekoita ja lisää loput kuivat aineet. Sekoita taikina tasaiseksi ja lusikoi se muffinssivuokiin.

Paista 175 asteessa 20 minuuttia.

Anna kuppikakkujen jäähtyä kokonaan ennen kuorruttamista.

Valmista kuorrute. Vatkaa huoneenlämpöistä voita hetki. Lisää tomusokeri vähän kerrallaan ja vatkaa kuorrute tasaiseksi. Lisää viimeiseksi vaniljauute ja vatkaa kuorrutetta vielä hetki.

Lusikoi kuorrute tähtityllalla varustettuun pursotinpussiin ja kuorruta kuppikakut. Koristele suklaaströsseleillä.

 

Filed Under: Muffinssi Tagged With: kuppikakku, suklaa, vanilja

Previous Post: « Mansikka-rosmariinipiirakka
Next Post: Mansikka-raparperipiirakka »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Maapähkinävoi-suklaakakku

Tässä herkullisessa kuivakakussa yhdistyvät täyteläinen suklaa ja maapähkinävoi. 150 g voita 2 dl sokeria 3 munaa 3,5 dl vehnäjauhoja ...

Read More »

Raparperipullat

Pikkupullien täytteeksi lisätään makeaa raparperihilloa. 12 kappaletta 2,5 dl punaista maitoa 25 g hiivaa 1 dl sokeria 1 muna 2 tl ...

Read More »

Puolukkapullat

Täytä syksyiset pullat ihanan kirpeällä puolukkasurvoksella. noin 15 kappaletta Pullataikina: 2,5 dl punaista maitoa25 g hiivaa1 dl sokeria1 ...

Read More »

Nutellablondiet

Nutellablondiet ovat täyteläinen ja tahmea herkku - vain pieni palanen riittää taatusti taltuttamaan makeanhimon. 12 palaa 200 g voita1 dl ...

Read More »

Appelsiinipannukakut

Pannukakut maustetaan raikkaan hedelmäisiksi appelsiininkuorella ja appelsiinimehulla. 3 dl spelttijauhoja 2 dl vehnäjauhoja 1 tl soodaa 1 ...

Read More »

Copyright © 2022 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress