• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Kakku / Suklaajuustokakku

Suklaajuustokakku

15/02/2017 by Liisa Leave a Comment

025 (8)

Makeanhimon taltuttamiseen riittää vain pieni pala tätä tuhtia suklaajuustokakkua. Koristele suklaajuustokakku mintunlehdillä ja tarjoa kaverina kermavaahtoa.

  • 200 g digestive-keksejä
  • 100 g voita
  • 2 rkl kaakaojauhetta
  • 1 rkl sokeria
  • 200 g tummaa suklaata
  • 400 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 300 g ranskankermaa
  • 3 munaa
  • 1,5 dl sokeria

Suojaa irtopohjavuoan (halkaisija 20 cm) pohja leivinpaperilla.

Murskaa keksit tehosekoittimessa ja sulata voi mikrossa tai kattilassa. Lisää keksinmurujen joukkoon kaakaojauhe, sokeri ja sulatettu voi ja sekoita tasaiseksi. Kaada seos kakkuvuoan pohjalla ja painele lusikalla tasaiseksi.

Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa.

Notkista tuorejuusto kulhossa. Lisää ranskankerma ja sulatettu suklaa ja sekoita tasaiseksi. Lisää munat ja sekoita juustoseosta jokaisen munan jälkeen. Lisää sokeri ja sekoita tasaiseksi. Kaada seos kakkuvuokaan keksipohjan päälle.

Paista juustokakkua 175 asteessa 60 minuuttia. Sammuta sen jälkeen uuni, jätä uuninluukku raolleen ja anna kakun olla jäähtyvässä uunissa tunti. Jäähdytä kakku huoneenlämpöiseksi ja siirrä se sen jälkeen jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai seuraavaan päivään.

 

Filed Under: Kakku Tagged With: suklaa, tuorejuusto

Previous Post: « Ystävän ruusukuppikakut
Next Post: Appelsiinikuppikakut suklaakuorrutuksella »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli marenki muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa

Lisää herkkuja

Appelsiini-suklaabrowniet

Appelsiini-suklaabrowniet ovat nam nam hyviä. 12 palaa 1 appelsiinin raastettu kuori 1 appelsiinin mehu 1 dl sokeria   200 ...

Read More »

Kuorrutettu suklaakahvikakku

Mehukas kuivakakku maustetaan suklaalla ja kahvilla. Kuorrutukseen lisätään suklaan lisäksi ranskankermaa. 200 g suklaata 200 g voita 3 dl ...

Read More »

Jouluinen bostonkakku

Jouluinen bostonkakku täytetään makealla taatelilla. 250 g taateleita 1,5 dl sokeria 1 dl vettä 2,5 dl punaista maitoa 25 g hiivaa 1 ...

Read More »

Pienet sitruunaiset pääsiäisleivokset

Sitruunaiset leivokset täytetään valkosuklaakreemillä ja koristellaan suklaarakeilla. 10 kappaletta 4 munaa 3 dl sokeria 150 g voita 1 tl ...

Read More »

Suklainen banaanikakku

Kardemumma maustaa suklaisen banaanikakun. 1oo g voita 2 dl fariinisokeria 3 munaa 3 dl jauhoja 1 rkl kardemummaa 0,5 tl soodaa 2 ...

Read More »

Copyright © 2021 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress