Kuorruta makeat donitsit täyteläisellä suklaalla ja koristele ne suklaastösseleillä.
12 kappaletta
donitsit:
- 3,5 dl vehnäjauhoja
- 1,5 dl sokeria
- 1 rkl vaniljasokeria
- 1 tl leivinjauhetta
- 2 dl kermaa
- 2 munaa
- 2 rkl sulatettua voita
kuorrute:
- 250 g tummaa suklaata
koristeeksi:
- suklaaströsseleitä
Voitele donitsipellin kolot.
Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää muut aineet ja sekoita taikina tasaiseksi. Lusikoi taikina pursotinpussiin ja pursota taikina donitsipellin koloihin.
Paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.
Anna donitsien jäähtyä hetki ja irroita ne sitten vuoasta.
Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Kasta donitsit yksi kerrallaan suklaaseen ja nosta ritilän päälle. Anna kuorrutuksen kuivua pieni hetki ja kasta donitsit sitten uudestaan.
Ripottele suklaaströsseleitä donitsien päälle.
Leave a Reply