• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Keksi / Suklaiset m&m’s-keksit

Suklaiset m&m’s-keksit

09/09/2013 by Liisa Leave a Comment

107 (2)

Ihanista m&m’s-kekseistä voi tehdä myös suklaisen version.

  • 200 g voita
  • 2,5 dl sokeria
  • 2 munaa
  • 4,5 dl jauhoja
  • 2 rkl kaakaojauhetta
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1/4 tl suolaa
  • 3 dl m&m’s-karkkeja

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin molempien munien jälkeen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan. Sekoita tasaiseksi. Lisää viimeisenä m&m’s-karkit.

Nosta taikina jääkaappiin noin vuorokaudeksi.

Pyörittelele taikinasta pieniä palloja ja nosta ne leivinpaperilla vuoratulle pellille.

Paista 175 asteessa noin 12 minuuttia.

 

Filed Under: Keksi, Suklaa Tagged With: keksi, suklaa

Previous Post: « Kaneli-omenakakku
Next Post: Porkkanakakku »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Raparperipullat

Pikkupullien täytteeksi lisätään makeaa raparperihilloa. 12 kappaletta 2,5 dl punaista maitoa 25 g hiivaa 1 dl sokeria 1 muna 2 tl ...

Read More »

Mokkapaladonitsit

Mokkapaloissa ihan parasta on kuorrute ja siksi näissä donitsin muotoon leivotuissa herkuissakin on reilu annos kuorrutetta. 12 kappaletta 3 ...

Read More »

Verigreippijäätelö

Verigreippijäätelö maustetaan tuorepuristetulla verigreippimehulla  ja raastetulla verigreipin kuorella. 2 dl verigreippimehua (noin 1,5 ...

Read More »

Taatelikakku

Mehukas taatelikakku kuuluu joulun kahvipöytään. Kakku säilyy hyvänä lähes viikon ja maku on parhaimmillaan pari päivää leipomisesta. 250 g ...

Read More »

Pienet kurpitsapiiraat

Pienet kurpitsapiiraat maustetaan syksyisen lämpimillä mausteilla: kanelilla, muskotilla, inkiväärillä ja neilikalla. Kurpitsasosetta on helppo ...

Read More »

Copyright © 2022 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress