Suklaiset donitsit kuorrutetaan ihanalla makeansuolaisella maapähkinäkuorrutuksella.
12 kappaletta
- 3 dl vehnäjauhoja
- 1,5 dl sokeria
- 2 rkl kaakaojauhetta
- 1 tl leivinjauhetta
- 2 dl kermaa
- 2 munaa
- 2 rkl sulatettua voita
- 75 g huoneenlämpöistä voita
- 1 dl maapähkinävoita
- 2 dl tomusokeria
Voitele donitsipellin kolot.
Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää muut aineet ja sekoita taikina tasaiseksi. Lusikoi taikina pursotinpussiin ja pursota taikina donitsipellin koloihin.
Paista 200 asteessa 10 minuuttia.
Anna donitsien jäähtyä hetki ja irroita ne sitten vuoasta.
Valmista kuorrute. Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja lisää sitten maapähkinävoi voivaahdon joukkoon. Vatkaa hetki ja lisää sitten vähitellen tomusokeri ja sekoita tasaiseksi.
Levitä kuorrute donitsien päälle palettiveitsellä.
Leave a Reply