• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Kakku / Vaniljainen mascarponekakku Nutella-kuorrutuksella

Vaniljainen mascarponekakku Nutella-kuorrutuksella

29/11/2017 by Liisa Leave a Comment

Raikas vaniljainen mascarponekakku kuorrutetaan Nutellalla ja koristellaan hasselpähkinöillä. Myös keksipohja saa lisämakua ja -rakennetta hasselpähkinöistä.

  • 200 g Digestive-keksejä
  • 100 g voita
  • 50 g hasselpähkinöitä

 

  • 500 g mascarponea
  • 2 dl kermaa
  • 1,5 dl tomusokeria
  • 1 vaniljatanko

 

  • 1 dl Nutellaa
  • 50 g hasselpähkinöitä

Suojaa irtopohjavuoan (halkaisija 20 cm) pohja leivinpaperilla.

Murskaa keksit ja hasselpähkinät tehosekoittimessa ja sulata voi. Lisää keksin- ja pähkinänmurujen joukkoon sulatettu voi ja sekoita tasaiseksi. Kaada seos kakkuvuoan pohjalla ja painele lusikalla tasaiseksi.

Avaa vaniljatanko terävällä veitsellä ja kaavi siitä siemenet.

Laita kaikki täytteen ainekset kulhoon ja vatkaa ne paksuksi vaahdoksi.

Kaada seos kakkuvuokaan keksipohjan päälle.

Nosta kakku jääkaappiin hyytymään vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku varovasti vuoastaan ja nosta se tarjoiluastialle.

Levitä Nutella kakun päälle.

Rouhi hasselpähkinät ja koristele kakku pähkinärouheella.

 

Filed Under: Kakku Tagged With: juustokakku, nutella, pähkinä

Previous Post: « Maapähkinävoi-suklaakakku
Next Post: Jouluiset browniet »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Paahdetut mansikat

Uunissa paahdetut mansikat sopivat kakkujen ja piiraiden koristeeksi, ja vaikka jäätelön tai jugurtin kanssa nautittavaksi. Voit käyttää sokeria myös ...

Read More »

Hyydytetty appelsiinirahkakakku

Raikas appelsiinirahkakakku koristellaan värikkäillä karkeilla. 200 g Digestive-keksejä 100 g voita 1 rkl kaakaojauhetta 4 ...

Read More »

Banaani-mascarponekakku

Täyteläisen banaani-mascarponekakun pohjaksi leivotaan makea banaanikakku ja sen päälle lisätään reilu kerros ihanaa vaniljalla maustettua ...

Read More »

Sydämelliset suklaakeksit

Ystävänpäivän kunniaksi suklaakekseihin painetaan sydänkuvioita keksileimasimella. Noin 40 kappaletta 150 g voita 2,5 dl sokeria 1 muna 1 ...

Read More »

Suklaakuppikakut vaahtokarkkikuorrutuksella

Suklaakuppikakut kruunataan tahmealla ja makealla vaahtokarkkikuorrutuksella. 8 jättikokoista tai 12 normaalia kuppikakkua 100 g voita 2 dl ...

Read More »

Copyright © 2023 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress