• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Keksi / Vaahtokarkkicookies

Vaahtokarkkicookies

27/02/2014 by Liisa Leave a Comment

082 (3)

Cookieseihin lisätään rouhitun suklaan kaveriksi pieniä vaahtokarkkeja.

Noin 30 kappaletta.

  • 200 g voita
  • 2,5 dl fariinisokeria
  • 2 munaa
  • 3,5 dl jauhoja
  • 0,5 tl suolaa
  • 1 tl soodaa
  • 150 g tummaa suklaata
  • 2 dl pieniä vaahtokarkkeja

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin kunkin munan lisäämisen jälkeen. Sekoita keskenään kuivat aineet. Lisää kuivat aineet taikinaan kahdessa erässä ja sekoita.

Rouhi suklaat reiluiksi palasiksi ja sekoita suklaa ja vaahtokarkit taikinaan. Sekoita tasaiseksi.

Kääri taikina tuorekelmuun ja nosta jääkaappiin 12 tunniksi.

Jaa taikina noin lihapullan kokoisiksi paloiksi ja pyöritä ne palloiksi. Aseta taikinapalat leivinpaperilla suojatuille pelleille. Jätä keksien väliin reilusti tilaa, sillä ne leviävät uunissa.

Paista 175 asteessa 8 minuuttia.

image

 

Filed Under: Keksi Tagged With: keksi, suklaa

Previous Post: « Suklaakääretorttu appelsiinitäytteellä
Next Post: Vaahterasiirappikakku »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Espressokuppikakut

Mausta suklaakuppikakut ripauksella espressojauhetta ja viimeistele ne vastustamattoman herkullisella espressosokerikreemillä. 12 ...

Read More »

Banaanikakku tiikerin tapaan

Tiikerikakun mehukkaammassa serkussa vaalea taikina maustetaan banaanilla ja tumma taikina suklaalla ja kaakaojauheella. 150 g voita 3 dl ...

Read More »

Halloweenin kurpitsapiirakka

Piirakan kannen hurjan kurpitsanaamion alta löytyy ihanan mausteinen kurpitsatäyte. piirakkataikina: 6 dl jauhoja1,5 dl sokeria0,5 tl suolaa200 ...

Read More »

Lakkajuustokakku

Täyteläisen juustokakun kanssa tarjotaan makeankirpeää lakkahilloketta. 200 g Digestive-keksejä 100 g voita   250 g mascarponea ...

Read More »

Pienet suklaiset pääsiäispiiraat

Pääsiäisen kunniaksi pienet suklaiset piiraat koristellaan pääsiäiskarkeilla. 12 kappaletta 3 dl jauhoja 1 dl sokeria 0,25 tl suolaa ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress