• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Kakku / Banaanikakku tiikerin tapaan

Banaanikakku tiikerin tapaan

02/09/2015 by Liisa Leave a Comment

076 (6)

Tiikerikakun mehukkaammassa serkussa vaalea taikina maustetaan banaanilla ja tumma taikina suklaalla ja kaakaojauheella.

  • 150 g voita
  • 3 dl fariinisokeria
  • 3 munaa
  • 150 g ranskankermaa
  • 5 dl jauhoja
  • 1 tl leivonjauhetta
  • 2 banaania
  • 100 g suklaata
  • 1 rkl kaakaojauhetta
  • 1 dl maitoa

Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka.

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja fariinisokeri. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin jokaisen munan jälkeen.Lisää ranskankerma. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää kuivat aineet taikinaan ja sekoita tasaiseksi.

Ota 1/3 taikinasta erilliseen astiaan.

Soseuta banaanit haarukalla ja lisää banaaniseos alkuperäiseen taikinaan.

Sulata suklaa mikrossa ja lisää suklaa, kaakaojauhe ja maito erotettuun taikinaan.

Kaada puolet vaaleasta taikinasta kakkuvuokaan. Lusikoi päälle suklaataikina ja sen jälkeen loput vaaleasta taikinasta.

Paista 180 asteessa 50 minuuttia.

Anna kakun jäähtyä hetkinen vuoassaan ja kumoa se sitten tarjoiluastialle.

115 (3)

 

Filed Under: Kakku Tagged With: banaani, kuivakakku, suklaa

Previous Post: « Kuningatarpiirakka pensasmustikoista ja vadelmista
Next Post: Valkosuklaa-vadelmatäytekakku »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli marenki muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa

Lisää herkkuja

Toscapullat

Makea tosca sopii  hyvin pullien täytteeksi. 24 kappaletta 1/2 litraa punaista maitoa 1 paketti hiivaa 2 dl sokeria 1 muna 1,5 rkl ...

Read More »

Mansikkajäätelö

Mansikkajäätelö maustetaan mansikkamehulla ja siihen lisätään sattumiksi kokonaisia mansikoita. 5 dl mansikoita 0,5 dl sokeria 2 munaa 1 dl ...

Read More »

Sacherkakku

Täyteläinen sacherkakku täytetään aprikoosimarmeladilla ja suklaalla ja kuorrutetaan reilulla kerroksella suklaakuorrutetta. Kakun valmistaminen ...

Read More »

Kaura-rusinacookies

Leivo yllättävään makeannälkään helppoja mutta herkullisia kaura-rusinacookieita. Noin 30 kappaletta. 200 g huoneenlämpöistä voita 250 g ...

Read More »

Mustikkainen kermaviilipiirakka

Leivo mustikkasaaliista ihanan kermainen ja raikas kermaviilipiirakka. piirakkataikina: 3 dl jauhoja1 dl sokeria0,25 tl suolaa120 g voita2 – 3 ...

Read More »

Copyright © 2021 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress