Tiikerikakun mehukkaammassa serkussa vaalea taikina maustetaan banaanilla ja tumma taikina suklaalla ja kaakaojauheella.
- 150 g voita
- 3 dl fariinisokeria
- 3 munaa
- 150 g ranskankermaa
- 5 dl jauhoja
- 1 tl leivonjauhetta
- 2 banaania
- 100 g suklaata
- 1 rkl kaakaojauhetta
- 1 dl maitoa
Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka.
Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja fariinisokeri. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin jokaisen munan jälkeen.Lisää ranskankerma. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää kuivat aineet taikinaan ja sekoita tasaiseksi.
Ota 1/3 taikinasta erilliseen astiaan.
Soseuta banaanit haarukalla ja lisää banaaniseos alkuperäiseen taikinaan.
Sulata suklaa mikrossa ja lisää suklaa, kaakaojauhe ja maito erotettuun taikinaan.
Kaada puolet vaaleasta taikinasta kakkuvuokaan. Lusikoi päälle suklaataikina ja sen jälkeen loput vaaleasta taikinasta.
Paista 180 asteessa 50 minuuttia.
Anna kakun jäähtyä hetkinen vuoassaan ja kumoa se sitten tarjoiluastialle.
Leave a Reply