• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Muffinssi / Suklaiset pääsiäismuffinssit

Suklaiset pääsiäismuffinssit

10/04/2014 by Liisa Leave a Comment

023 (5)

Pääsiäisenä muffinssit kuorrutetaan tuhdilla suklaakuorrutteella ja koristellaan suklaamunilla.

12 kappaletta.

  • 150 g voita
  • 1,5 dl sokeria
  • 2 munaa
  • 2 dl maitoa
  • 3,5 dl jauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • 250 g suklaata
  • 2 dl kermaa
  • suklaarakeita tai -munia

Valmista ensin kuorrute. Paloittele suklaa kulhoon. Kuumenna kerma kattilassa kiehuvaksi ja kaada suklaan päälle. Sekoittele kunnes suklaa on sulanut ja seos on tasaista. Nosta jääkaappiin jähmettymään noin tunniksi. Vatkaa sitten kuorrute ilmavaksi.

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin molempien munien jälkeen. Lisää maito ja sekoita tasaiseksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan. Sekoita taikina tasaiseksi.

Lusikoi taikina muffinssivuokiin.

Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna muffinssien jäähtyä ennen kuorrutamista.

Kuorruta muffinssit suklaakuorrutteella ja koristele suklaarakeilla tai suklaamunilla.

image

image

image

 

Filed Under: Muffinssi Tagged With: muffinssi, pääsiäinen, suklaa

Previous Post: « Sitruunaiset minidonitsit
Next Post: Pääsiäisen suklaakakku »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

After Eight -brownie

Käytä joulusta yli jääneet After Eight -makeiset valmistamalla niistä brownielle ihanan minttuinen kuorrutus. Browniet: 150 g voita1 dl sokeria1 ...

Read More »

Suklaapumpulan synttärikakku

Täytekakku täytetään Nutellalla ja kermavaahdolla, ja koristellaan suklaapumpuloilla. 3 munaa 2 dl sokeria 100 g sulatettua voita 2,5 dl ...

Read More »

Korvapuustit

Vastapaistetut korvapuustit tuoksuvat ja maistuvat ihanille! 1/2 litraa punaista maitoa 1 paketti hiivaa 2 dl sokeria 1 muna 1,5 rkl ...

Read More »

Vadelmaiset ystävänpäiväleivokset

Leivo ystävänpäiväksi makeita vadelmaisia leivoksia. Noin 12 kappaletta 150 g voita1 dl fariinisokeria1 dl sokeria2 munaa3 dl vehnäjauhoja1 dl ...

Read More »

Pääsiäisen mutakakku

Leivo pääsiäisen kahvipöytään tuhti suklainen mutakakku ja koristele se suklaamunilla ja valkosuklaalla. Kakun voi hyvin leipoa jo tarjoilua ...

Read More »

Copyright © 2022 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress