• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Kakku / Banaanikakku spelttijauhoista

Banaanikakku spelttijauhoista

11/03/2015 by Liisa Leave a Comment

004 (4)

Spelttijauhoista leivottuun banaanikakkuun lisätään myös saksanpähkinöitä.

  • 150 g voita
  • 3 dl fariinisokeria
  • 3 munaa
  • 3 banaania
  • 150 g ranskankermaa
  • 3 dl spelttijauhoja
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 70 g saksanpähkinöitä

Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka.

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja fariinisokeri. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin jokaisen munan jälkeen. Soseuta banaanit haarukalla ja lisää taikinaan yhdessä ranskankerman kanssa. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää kuivat aineet taikinaan ja sekoita tasaiseksi. Lisää viimeiseksi rouhitut pähkinät ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina kakkuvuokaan.

Paista 180 asteessa 50 – 60 minuuttia.

Anna kakun jäähtyä hetkinen vuoassaan ja kumoa se sitten tarjoiluastialle.

027 (5)

 

Filed Under: Kakku Tagged With: banaani, kuivakakku, pähkinä, speltti

Previous Post: « Mustikkajuustokakku
Next Post: Pähkinäinen mysli »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Vadelma-tahinibrowniet

Tahini ja kirpeät vadelmat yhdistyvät näissä täyteläisissä brownieissa. brownietaikina: 150 g voita1 dl sokeria1 dl fariinisokeria0,5 dl ...

Read More »

Banaanikuppikakut maapähkinävoikuorrutuksella

Mehevät banaanikuppikakut kuorrutetaan makeansuolaisella maapähkinävoikuorrutuksella. Käytä kuorrutukseen sileää maapähkinävoita. 12 kappaletta ...

Read More »

Mansikkamuffinssit

Makeat mansikkamuffinssit valmistuvat nopeasti. 12 kappaletta. 150 g voita 1,5 dl sokeria 2 munaa 1,5 dl maitoa 3,5 dl jauhoja 1 tl ...

Read More »

Pähkinäiset vadelmabrowniet

Suklaisten brownieitten taikinaan on piilotettu reilusti rouhittuja pekaanipähkinöitä ja herkullisia vadelmia. 150 g voita 1 dl sokeria 1 ...

Read More »

Hyvää joulua!

Hyvää ja herkullista joulua! Parhaiden piparkakkujen resepti löytyy blogini arkistoista täältä. ...

Read More »

Copyright © 2022 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress