• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Muut / Pähkinäinen mysli

Pähkinäinen mysli

17/03/2015 by Liisa Leave a Comment

064 (3)

Rouskuvaan mysliin lisätään reilusti pähkinöitä.

  • 1 dl auringonkukkaöljyä
  • 1 dl vaaleaa siirappia
  • 0,5 dl hunajaa
  • 300 g ruishiutaleita
  • 200 g spelttihiutaleita
  • 250 g pähkinöitä (hasselpähkinöitä, pekaanipähkinöitä ja cashewpähkinöitä)

Mittaa auringonkukkaöljy, siirappi ja hunaja kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita ruis- ja spelttihiutaleet sekä pähkinät kulhossa ja kaada leivinpaperilla vuoratulle pellille. Kaada öljyseos hiutaleiden päälle ja sekoita tasaiseksi.

Paista 180 asteessa noin 20 minuuttia. Sekoita välillä, jotta seos paistuu tasaisesti eikä pääse palamaan.

Mysli säilyy tiiviissä astiassa huoneenlämmössä noin kuukauden. Tarjoa maidon tai maustamattoman jogurtin kanssa.

 

 

Filed Under: Muut Tagged With: mysli, pähkinä, speltti

Previous Post: « Banaanikakku spelttijauhoista
Next Post: Rocky road browniet »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli marenki muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa

Lisää herkkuja

Pokekakku sacherin tapaan

Leivo perinteinen sacherkakku trendikkään pokekakun muotoon. kakkupohja: 4 munaa125 g voita125 g tummaa suklaata1,5 dl sokeria2 dl ...

Read More »

Mustikkajuustokakku

Mustikkajuustokakku on herkullinen klassikko. 200 g digestivekeksejä 100 g voita 500 g mascarponea 150 g ranskankermaa 3 munaa 1,5 ...

Read More »

Vappudonitsit

Vappudonitsien taikinaan lisätään värikkäitä strösseleitä ja ne kuorrutetaan makealla sokerikuorrutuksella. 12 kappaletta 3,5 dl ...

Read More »

Appelsiinikakku

Mehukas appelsiinikakku koristellaan karamellisoiduilla appelsiiniviipaleilla. 2 appelsiinia 2 dl vettä 2 dl sokeria 150 g voita 3 ...

Read More »

Lumiukkodonitsit

Lumiukkodonitsit maistuvat talvisena päivänä kuuman kaakaon kanssa. 12 kappaletta 3,5 dl vehnäjauhoja 1,5 dl sokeria 2 tl kanelia 1 ...

Read More »

Copyright © 2021 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress