• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Kakku / Raparperikakku

Raparperikakku

19/06/2013 by Liisa Leave a Comment

042 (2)

Makea murupäällinen kruunaa mehevän raparperikakun.

  • 200 g voita
  • 1 dl fariinisokeria
  • 1,5 dl sokeria
  • 3 munaa
  • 2 dl maitoa
  • 4 dl jauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 3 dl raparperinpaloja
  • 50 g voita
  • 1 dl ruishiutaleita
  • 1 dl sokeria
  • 1 dl jauhoja
  • 2 dl kermaa
  • 1 rkl vaniljasokeria
Voitele ja korppujauhota irtopohjavuoka (halkaisija 25 cm).
Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin jokaisen munan jälkeen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan yhdessä maidon kanssa. Sekoita taikina tasaiseksi ja kaada vuokaan.
Ripottele päälle raparperinpalat.
Nypi kulhossa sekaisin huoneenlämpöinen voi, ruishiutaleet, sokeri ja jauhot. Ripottele muruseos raparperinpalojen päälle.
Paista 180 asteessa noin tunti. Kokeile kakun kypsyyttä tarvittaessa puutikulla.
Tarjoa kakku vaniljasokerilla maustetun kermavaahdon kanssa.

 

Filed Under: Kakku Tagged With: kakku, kuivakakku, raparperi

Previous Post: « m&m’s-keksit
Next Post: Melkein terveelliset suklaakeksit »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli marenki muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa

Lisää herkkuja

Kuningatarpiirakka pensasmustikoista ja vadelmista

Ihana kuningataarpiirakka leivotaan muhkeista vadelmista ja pensasmustikoista. Tarjoile jäähtynyt piirakka vaniljajäätelön tai vaniljasokerilla ...

Read More »

Rahkapiirakka

Perinteinen rahkapiirakka pullataikinapohjalla on ihanan mehevä kahvipöydän herkku. Meillä rahkatäytteeseen lisätään ehdottomasti myös rusinoita, ...

Read More »

Marianne-suklaakuppikakut

Ihanat suklaakuppikakut kuorrutetaan Marianne-rouheella maustetulla suklaakuorrutuksella. 12 kappaletta 100 g voita 2 dl sokeria 2 ...

Read More »

Hyydytetty appelsiinirahkakakku

Raikas appelsiinirahkakakku koristellaan värikkäillä karkeilla. 200 g Digestive-keksejä 100 g voita 1 rkl kaakaojauhetta 4 ...

Read More »

Piparkakkutoffee

Ihana jouluinen toffee maustetaan piparkakkumausteilla. 2,5 dl sokeria 2 dl kermaa 1 dl glukoosisiirappia 50 g voita 1 tl kanelia 0,5 tl ...

Read More »

Copyright © 2021 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress