• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Donitsi / Pikkukokin valkosuklaadonitsit

Pikkukokin valkosuklaadonitsit

23/05/2018 by Liisa Leave a Comment

Pikkukokkikin osaa leipoa helpot uunidonitsit. Donitsit kuorrutetaan makealla valkosuklaalla ja koristellaan strösseleillä.

12 kappaletta

  • 3,5 dl vehnäjauhoja
  • 1,5 dl sokeria
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2 dl kermaa
  • 2 munaa
  • 2 rkl sulatettua voita

 

  • 200 g valkosuklaata
  • strösseleitä

Voitele donitsipellin kolot.

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää muut aineet ja sekoita taikina tasaiseksi. Lusikoi taikina pursotinpussiin ja pursota taikina donitsipellin koloihin.

Paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Anna donitsien jäähtyä hetki ja irroita ne sitten vuoasta.

Sulata valkosuklaa mikrossa tai vesihauteessa.

Kasta donitsit yksi kerrallaan suklaaseen ja nosta ritilän päälle. Koristele strösseleillä.

 

Filed Under: Donitsi Tagged With: donitsi, valkosuklaa

Previous Post: « Mansikkaiset blondiet
Next Post: Suklainen mansikkatäytekakku »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini banaani brownie donitsi fudge halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos makeiset mansikka manteli marenki muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi porkkana pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa

Lisää herkkuja

Banaani-mascarponekakku

Täyteläisen banaani-mascarponekakun pohjaksi leivotaan makea banaanikakku ja sen päälle lisätään reilu kerros ihanaa vaniljalla maustettua ...

Read More »

Mansikkapiirakka

Vaikka mansikat ovat ihan parhaita tuoreina, kannattaa välillä kokeilla myös mansikoita kypsennettävissä leivonnaisissa. Tämän piirakan sisältä löytyy ...

Read More »

Browniet

Reilusti suklaiset browniet ovat parhaimmillaan leipomista seuraavana päivänä. 150 g voita 1 dl sokeria 1 dl fariinisokeria 0,5 dl ...

Read More »

Pähkinäinen mysli

Rouskuvaan mysliin lisätään reilusti pähkinöitä. 1 dl auringonkukkaöljyä 1 dl vaaleaa siirappia 0,5 dl hunajaa 300 g ruishiutaleita 200 g ...

Read More »

Sitruunakuppikakut lakritsikuorrutuksella

Pirteät sitruunakuppikakut kuorrutetaan lakritsinmakuisella kreemillä ja koristellaan sitruunatäytelakritsin palasilla. 12 kappaletta 1 ...

Read More »

Copyright © 2019 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress