Pääsiäisen rocky road saa täytteekseen vaahtokarkkeja ja rouhittuja pieniä suklaamunia.
16 palaa
- 250 g suklaata
- 30 g suolatonta voita
- 1 dl pieniä vaahtokarkkeja
- 1 dl rouhittuja suklaamunia
Rouhi suklaamunat reilunkokoisiksi palasiksi terävällä veitsellä.
Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Lisää kuutioitu huoneenlämpöinen voi ja sekoita tasaiseksi.
Vuoraa n. 15 x 15 cm kokoinen vuoka leivinpaperilla. Kaada vuoan pohjalle suklaata sen verran, että pohja juuri ja juuri peittyy. Ripottele suklaan päälle 2/3 täytteistä. Kaada päälle loput suklaasta ja levitä tasaisesti. Ripottele päälle loput täytteistä.
Anna suklaan kovettua jääkaapissa seuraavaan päivään.
Leikkaa terävällä veitsellä palasiksi ennen tarjoilua.
Leave a Reply