• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Piirakka / Kermainen vadelmapiirakka

Kermainen vadelmapiirakka

05/08/2013 by Liisa Leave a Comment

059

Vadelmapiirakan kermainen täyte on suussa sulavan pehmeä.

  • 150 g voita
  • 1 dl sokeria
  • 1 kananmuna
  • 3 dl jauhoja
  • 0,5 tl leivinjauhetta
  • 5 dl vadelmia
  • 1 sitruunan raastettu kuori
  • 1,5 dl sokeria
  • 150 g ranskankermaa
  • 2 dl kermaa
  • 3 munaa

Suojaa irtopohjainen piirakkavuoka (halkaisija 24 cm) leivinpaperilla.

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää muna ja sekoita hyvin. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita taikina tasaiseksi.

Painele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Ripottele vadelmat pohjan päälle.

Sekoita täytteen ainekset keskenään ja kaada vadelmien päälle.

Paista 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Anna piirakan jäähtyä ennen tarjoamista.

 

Filed Under: Piirakka Tagged With: piirakka, vadelma

Previous Post: « Raparperijäätelö
Next Post: Valkosuklaalla kuorrutettu vadelmakakku »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Kinder-kuppikakut

Leivo ihana kinder-kakku tänä pääsiäisenä kuppikakkujen muotoon. 12 kappaletta Kuppikakut: 150 g voita 2 dl sokeria 2 munaa 2,5 dl jauhoja ...

Read More »

Mansikkasuklaaleivokset

Makeat mansikkaleivokset täytetään mansikkahillolla ja kuorrutetaan mansikanmakuisella valkosuklaalla. 8 kappaletta 4 munaa 2,5 dl ...

Read More »

Peanut butter cups

Vastustamattoman hyviä maapähkinävoisuklaita eli peanut butter cupseja on helppo valmistaa myös itse. 16 kappaletta 120 g suklaata 25 g ...

Read More »

Jouluinen täytekakku

Jouluinen täytekakku tehdään maustekakkutaikinasta. 250 g voita 3 dl fariinisokeria 4 munaa 1,5 dl siirappia 4,5 dl jauhoja 1 tl ...

Read More »

Ja toinen taatelikakku

Tässä  taatelikakun versiossa taatelit laitetaan kakkuun kokonaisina. Kakku säilyy hyvänä lähes viikon ja maku on parhaimmillaan pari päivää ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress