Vaniljaiset minidonitsit kuorrutetaan makealla valkosuklaalla.
12 kappaletta
- 1,25 dl vehnäjauhoja
- 3 rkl sokeria
- 1 rkl vaniljasokeria
- 0,5 tl leivinjauhetta
- 1 dl kermaa
- 1 keltuainen
- 1 rkl sulatettua voita
- 100 g valkosuklaata
- strösseleitä
Voitele minidonitsipellin kolot. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää muut ainekset ja sekoita taikina tasaiseksi. Lusikoi taikina pursotinpussiin ja pursota taikinaa minidonitsipellin koloihin. Paista 220 asteessa noin 5 minuuttia. Anna donitsien jäähtyä hetki ja irroita ne sitten vuoasta. Sulata valkosuklaa mikrossa tai vesihauteessa. Kasta donitsit yksi kerrallaan suklaaseen ja nosta ritilän päälle. Anna kuorrutuksen kuivua pieni hetki ja kasta donitsin sitten uudestaan. Koristele strösseleillä.
Leave a Reply