• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Kakku / Suklaakuppikakut veriappelsiinikuorrutuksella

Suklaakuppikakut veriappelsiinikuorrutuksella

04/03/2020 by Liisa Leave a Comment

Kuorruta mehevät suklaakuppikakut makealla veriappelsiinikreemillä.

12 kappaletta

Kuppikakut:

  • 150 g voita
  • 2 dl sokeria
  • 2 munaa
  • 2,5 dl jauhoja
  • 0,5 dl kaakaojauhetta
  • 0,5 tl leivinjauhetta
  • 1,5 dl maitoa

kuorrute:

  • 2 veriappelsiinia
  • 200 g voita
  • 4 dl tomusokeria

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin molempien munien jälkeen. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää taikinaan puolet kuivista aineista yhdessä maidon kanssa. Sekoita ja lisää loput kuivat aineet. Sekoita taikina tasaiseksi. Lusikoi taikina muffinssivuokiin.

Paista 175 asteessa 20 minuuttia.

Anna kuppikakkujen jäähtyä kokonaan ennen kuorruttamista.

Valmista kuorrute. Pese veriappelsiinit huolellisesti kuumalla vedellä ja raasta niiden kuori. Purista appelsiinien mehu ja laita mehu kattilaan yhdessä raastetun appelsiinin kuoren kanssa. Keitä appelsiinimehua noin 10 minuuttia. Vatkaa huoneenlämpöistä voita hetki. Lisää jäähtynyt appelsiinimehu ja tomusokeri vähän kerrallaan ja vatkaa kuorrute tasaiseksi.

Laita kuorrute pursotinpussiin ja kuorruta kuppikakut.

 

Filed Under: Kakku Tagged With: kuppikakku, suklaa, veriappelsiini

Previous Post: « Minibrowniet maapähkinäkuorrutuksella
Next Post: Pekaani-suklaacookiet »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Vadelmajuustokakku

Leivo ihana täyteläinen juustokakku ja lisää sen täytteeksi raikkaita vadelmia. pohja: 200 g digestive-keksejä 100 g voita täyte: 400 g ...

Read More »

Nimpparisankarin mansikkakakku

Keskikesän nimipäiväsankarin kakku on tietysti mansikkakakku. Tämä kakku leivotaan leipävuokaan ja täytetään sekä koristellaan kermavaahdolla ja ...

Read More »

Appelsiinijäätelö

Appelsiinijäätelö maustetaan appelsiinimehulla ja raastetulla appelsiinin kuorella. 2 dl appelsiinimehua (2 appelsiinia) 1 rkl appelsiinin ...

Read More »

Mustikkajäätelö

Makea mustikkajäätelö maistuu kesälle ja mustikkametsälle. 5 dl (pakaste)mustikoita 1,5 dl sokeria 2 munaa 1 dl sokeria 2 dl kermaa 1 dl ...

Read More »

Piparkakkudonitsit

Piparkakunmakuiset pehmeät donitsit maistuvat ihanasti jouluisilta mausteilta. 12 kappaletta 3,5 dl vehnäjauhoja 1,5 dl sokeria 1 tl ...

Read More »

Copyright © 2022 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress