Täytä söpöt minibrowniet vastustamattoman ihanalla makeansuolaisella maapähkinävoikuorrutuksella.
Browniet:
- 150 g voita
- 1 dl sokeria
- 1 dl fariinisokeria
- 0,5 dl siirappia
- 3 munaa
- 200 g sulatettua suklaata
- 1 dl jauhoja
- 0,5 tl leivinjauhetta
- 1 rkl kaakaojauhetta
Maapähkinävoikuorrute:
- 100 g huoneenlämpöistä voita
- 1,5 dl maapähkinävoita
- 2 dl tomusokeria
Koristeeksi:
- suklaa-maapähkinävoikarkkeja, esim. Reese’s mini peanutbutter cups
Vaahdota huoneenlämpöinen voi, sokeri ja fariinisokeri. Lisää siirappi. Lisää munat yksi kerrallaan ja vatkaa taikina tasaiseksi jokaisen munan jälkeen. Lisää sulatettu suklaa. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita tasaiseksi.
Suojaa muffinssipellin kolot muffinssivuoilla ja lusikoi taikina muffinssivuokiin.
Paista 175 asteessa noin 25 minuuttia. Browniet saavat jäädä sisältä selvästi raaoiksi.
Anna kuppikakkujen jäähtyä kokonaan ennen kuorruttamista.
Valmista maapähkinävoikuorrute. Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja lisää sitten maapähkinävoi voivaahdon joukkoon. Vatkaa hetki ja lisää sitten vähitellen tomusokeri ja sekoita tasaiseksi.
Lusikoi maapähkinävoikuorrute brownieitten päälle ja koristele maapähkinävoikarkeilla.
Leave a Reply