Pehmeissä mustikkacookieissa yhdistyy ihanan makea ja pehmeä keksitaikina ja mehevät pensasmustikat. Nämä keksit kannattaa ehdottomasti nauttia vielä vähän lämpiminä!
noin 12 kappaletta
- 100 g huoneenlämpöistä voita
- 1,5 dl fariinisokeria
- 1 muna
- 2,5 dl jauhoja
- 1 tl kanelia
- 0,5 tl leivinjauhetta
- 2 dl tuoreita pensasmustikoita
Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja fariinisokeri. Lisää muna ja sekoita hyvin. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan kahdessa erässä. Sekoita tasaiseksi. Lisää viimeisenä taikinaan mustikat.
Nosta taikina noin puoleksi tunniksi jääkaappiin.
Pyörittelele taikinasta palloja ja nosta ne leivinpaperilla vuoratulle pellille.
Paista 175 asteessa noin 12 minuuttia.
Leave a Reply