
Mausta herkulliset cookiet täyteläisellä tummalla suklaalla ja rouskuvilla pekaanipähkinöillä.
noin 15 kappaletta
- 100 g huoneenlämpöistä voita
- 2 dl fariinisokeria
- 1 muna
- 2,5 dl jauhoja
- 0,5 tl leivinjauhetta
- ripaus suolaa
- 100 g tummaa suklaata rouhittuna
- 50 g pekaanipähkinöitä rouhittuna
Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja fariinisokeri. Lisää muna ja sekoita. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan. Sekoita tasaiseksi. Lisää viimeisenä taikinaan rouhittu suklaa sekä pähkinät.
Nosta taikina noin puoleksi tunniksi jääkaappiin.
Pyörittelele taikinasta pieniä palloja, nosta ne leivinpaperilla vuoratulle pellille ja litistä vähän.
Paista 175 asteessa noin 15 minuuttia.
Leave a Reply