• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Donitsi / Aprikoosidonitsit

Aprikoosidonitsit

22/04/2020 by Liisa Leave a Comment

Mausta donitsitaikina makealla aprikoosimarmeladilla.

12 kappaletta

donitsit:

  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 1,25 dl sokeria
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2 dl kermaa
  • 2 munaa
  • 1 dl aprikoosimarmeladia
  • 2 rkl sulatettua voita

kuorrute:

  • 4 dl tomusokeria
  • 2 valkuaista
  • oranssia elintarvikeväriä

koristeeksi:

  • 12 mintun lehteä

Voitele donitsipellin kolot.

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää muut aineet ja sekoita taikina tasaiseksi. Lusikoi taikina pursotinpussiin ja pursota taikina donitsipellin koloihin.

Paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Anna donitsien jäähtyä hetki ja irrota ne sitten vuoasta.

Sekoita tomusokeri ja valkuainen. Lisää tarvittaessa tomusokeria tai valkuaista jotta saat seoksesta koostumukseltaan sopivaa. Lisää kuorrutteeseen oranssia elintarvikeväriä ja sekoita tasaiseksi.

Kasta donitsit yksi kerrallaan kuorrutteeseen ja nosta ne ritilän päälle. Anna kuorrutteen kuivua pieni hetki ja kasta donitsit sitten uudelleen.

Koristele jokainen donitsi mintun lehdellä.


 

Filed Under: Donitsi Tagged With: aprikoosi, donitsi

Previous Post: « Suklaiset kukkakuppikakut
Next Post: Minidonitsit kaakaokuorrutuksella »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Vadelmajuustokakku

Leivo ihana täyteläinen juustokakku ja lisää sen täytteeksi raikkaita vadelmia. pohja: 200 g digestive-keksejä 100 g voita täyte: 400 g ...

Read More »

Raparperimurupiirakka

Keväinen raparperimurupiirakka tarjotaan vaniljasokerilla maustetun kermavaahdon kanssa. 200 g voita 2 dl sokeria 3 munaa 3 dl ...

Read More »

Kermainen vadelmapiirakka

Vadelmapiirakan kermainen täyte on suussa sulavan pehmeä. 150 g voita 1 dl sokeria 1 kananmuna 3 dl jauhoja 0,5 tl leivinjauhetta 5 ...

Read More »

Pääsiäisen täytekakku

Pääsiäisen täytekakku kuorrutetaan sokerikreemillä ja koristellaan pienillä suklaamunilla. 4 munaa 3 dl sokeria 200 g voita 2 dl maitoa 5 ...

Read More »

Uudenvuoden suklaakakku

Uudenvuoden näyttävä suklaakakku kuorrutetaan tuorejuustokuorrutteella ja koristellaan suklaakonvehdeilla. 4 munaa 3 dl sokeria 200 g ...

Read More »

Copyright © 2023 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress