Kaneli ja kuivatut mansikat sopivat hyvin yhteen.
- 1 dl auringonkukkaöljyä
- 1 dl vaaleaa siirappia
- 0,5 dl hunajaa
- 300 g spelttihiutaleita
- 200 g ohrahiutaleita
- 100 g saksanpähkinöitä
- 2 tl kanelia
- 1 dl kuivattuja mansikoita
Mittaa auringonkukkaöljy, siirappi ja hunaja kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi.
Sekoita spelttihiutaleet, ohrahiutaleet, saksanpähkinät ja kaneli kulhossa ja kaada leivinpaperilla suojatulle pellille. Kaada öljyseos hiutaleiden päälle ja sekoita tasaiseksi. Paista 180 asteessa noin 20 minuuttia. Sekoita välillä, jotta seos paistuu tasaisesti eikä pääse palamaan.
Sekoita jäähtyneeseen mysliseokseen kuivatut mansikat.
Mysli säilyy ilmatiiviissä astiassa huoneenlämmössä noin kuukauden.
Leave a Reply