• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Muffinssi / Suklaakuppikakut espressokuorrutuksella

Suklaakuppikakut espressokuorrutuksella

15/03/2017 by Liisa Leave a Comment

img_7118

Täyteläiset suklaakuppikakut kuorrutetaan makealla espressokreemillä. Tarjoa kuppikakut hyvän kahvin kanssa.

12 kappaletta

  • 100 g voita
  • 2 dl sokeria
  • 2 munaa
  • 100 g suklaata
  • 3 dl jauhoja
  • 2 rkl kaakaojauhetta
  • 0,5 tl leivinjauhetta
  • 2 dl maitoa
  • 200 g huoneenlämpöistä voita
  • 4 dl tomusokeria
  • 1rkl kaakaojauhetta
  • 2 tl espresso-pikakahvijauhetta
  • suklaakarkkeja koristeluun

Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa.

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin molempien munien jälkeen. Lisää sulatettu suklaa. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää taikinaan puolet kuivista aineista yhdessä maidon kanssa. Sekoita ja lisää loput kuivat aineet. Sekoita taikina tasaiseksi ja lusikoi se muffinssivuokiin.

Paista 175 asteessa 20 minuuttia.

Anna kuppikakkujen jäähtyä kokonaan ennen kuorruttamista.

Valmista kuorrute. Vatkaa huoneenlämpöistä voita hetki. Lisää tomusokeri vähän kerrallaan ja vatkaa kuorrute tasaiseksi. Lisää viimeiseksi kaakaojauhe ja pikakahvijauhe.

Laita kuorrute pursotinpussiin ja kuorruta kuppikakut.

Koristele halutessasi suklaakarkeilla.

 

Filed Under: Muffinssi Tagged With: kahvi, kuppikakku, suklaa

Previous Post: « Helppo suklaakakku
Next Post: Rocky road -jäätelö »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Mansikka-raparperimurupiirakka

Makea murupiiras kätkee sisäänsä kirpeää raparperia ja mehukasta mansikkaa. 2 munaa 2,5 dl sokeria 2 dl maitoa 100 g sulatettua voita 4 dl ...

Read More »

Orvokeilla koristellut donitsit

Alkukesästä pihoilla ja pellonreunoilla kasvaa runsaasti keto-orvokkeja, jotka syötävinä kukkina sopivat hyvin leivonnaisten koristeluun. Nämä ...

Read More »

Kermainen vadelmapiirakka

Vadelmapiirakan kermainen täyte on suussa sulavan pehmeä. 150 g voita 1 dl sokeria 1 kananmuna 3 dl jauhoja 0,5 tl leivinjauhetta 5 ...

Read More »

Banaanikakku

Vuoan pohjalle asetellut banaanit karamellisoituvat uunissa ja antavat ihanan makean maun tälle mehevälle kanelilla maustetulle kakulle. 200 g ...

Read More »

Suklaakuppikakut vaniljakuorrutuksella

Kuorruta mehevät suklaakuppikakut makealla vaniljalla maustetulla voikreemillä. 12 kappaletta Kuppikakut: 150 g voita2 dl sokeria2 munaa2,5 ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress