Maapähkinävoikeksit ovat makeita ja pähkinäisiä herkkuja.
- 200 g voita
- 1,5 dl sokeria
- 1,5 dl fariinisokeria
- 1 dl maapähkinävoita
- 2 munaa
- 3 dl jauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 rkl vaniljasokeria
- ripaus suolaa
Vaahdota voi, sokeri, fariinisokeri ja maapähkinävoi. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita molemman munan jälkeen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan. Sekoita taikina tasaiseksi.
Kääri taikina tuorekelmuun ja laita jääkaappiin puoleksi tunniksi.
Suojaa pelti leivinpaperilla. Pyörittele taikinasta pieniä, noin lihapullan kokoisia palloja. Laita keksit pellille ja litistä vähän.
Paista 200 asteessa noin 8 minuuttia. Keksit saavat jäädä keskeltä hieman raaoiksi.
Leave a Reply