• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Makeiset / Pääsiäisen rocky road

Pääsiäisen rocky road

31/03/2015 by Liisa Leave a Comment

044 (4)

Pääsiäisen rocky road saa täytteekseen vaahtokarkkeja ja rouhittuja pieniä suklaamunia.

16 palaa

  • 250 g suklaata
  • 30 g suolatonta voita
  • 1 dl pieniä vaahtokarkkeja
  • 1 dl rouhittuja suklaamunia

Rouhi suklaamunat reilunkokoisiksi palasiksi terävällä veitsellä.

Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Lisää kuutioitu huoneenlämpöinen voi ja sekoita tasaiseksi.

Vuoraa n. 15 x 15 cm kokoinen vuoka leivinpaperilla. Kaada vuoan pohjalle suklaata sen verran, että pohja juuri ja juuri peittyy. Ripottele suklaan päälle 2/3 täytteistä. Kaada päälle loput suklaasta ja levitä tasaisesti. Ripottele päälle loput täytteistä.

Anna suklaan kovettua jääkaapissa seuraavaan päivään.

Leikkaa terävällä veitsellä palasiksi ennen tarjoilua.

067 (6)

052 (5)

 

Filed Under: Makeiset Tagged With: makeiset, pääsiäinen, suklaa

Previous Post: « Pääsiäisen täytekakku
Next Post: Hyydytetty appelsiinirahkakakku »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Sitruunainen vadelmakuivakakku

Mausta herkullinen kuivakakku kirpeällä lemon curdilla ja ihanilla vadelmilla. 200 g voita2,5 dl sokeria4 munaa1 dl lemon curdia4 dl jauhoja1 tl ...

Read More »

Mansikka-valkosuklaafudge

Fudgen valmistamiseen tarvitset lämpömittarin, sillä seos täytyy kuumentaa 116 asteiseksi, jotta valmiista fudgesta tulee koostumukseltaan ...

Read More »

Piimäkakku

Loppuvuoden kahvipöydässä maistuu mehevä ja mausteinen piimäkakku. Kakku on todella helppo valmistaa, sillä ainekset vain sekoitetaan keskenään - ...

Read More »

Nektariinipiirakka

Kesän makeista nektariineista syntyy ihana piirakka, joka maustetaan ripauksella kanelia. Piirakka saa veikeän ilmeen kun sen kansi rakennetaan ...

Read More »

Mausteinen kurpitsapiirakka

Mausteinen ja täyteläinen kurpitsapiirakka maistuu parhaalta vaniljasokerilla maustetun kermavaahdon kanssa. 4 1/2 dl vehnäjauhoja 1 dl ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress