• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Kakku / Keväinen kurpitsakakku

Keväinen kurpitsakakku

26/03/2013 by Liisa Leave a Comment

Kurpitsakakku maustetaan kanelilla ja kuorrutetaan sokerikuorrutteella ja kookoshiutaleilla.

Kurpitsasoseen ohjeen löydät täältä.

  • 2 dl fariinisokeria
  • 3 dl kurpitsasosetta
  • 1 dl auringonkukkaöljyä
  • 2 munaa
  • 3 dl jauhoja
  • 2 tl kanelia
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 dl tomusokeria
  • 1 – 2 tl vettä
  • 1 rkl kookoshiutaleita

Vuoraa leipävuoka (tilavuus noin 1,5 litraa) leivinpaperilla.

Sekoita kurpitsasose ja fariinisokeri. Lisää öljy ja sekoita. Lisää munat ja sekoita. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan. Sekoita taikina tasaiseksi ja kaada se kakkuvuokaan.

Paista 175 asteessa noin 45 minuuttia. Kokeile kypsyyttä tarvittaessa puutikulla. Anna valmiin kakun jäähtyä hetki vuoassaan ja nosta se sitten kakkuritilälle jäähtymään.

Koristele kakku ennen tarjoilua sokerikuorrutteella ja kookoshiutaleilla. Sekoita keskenään tomusokeri ja vesi. Lisää tarvittaessa tomusokeria tai vettä, jotta saat koostumuksesta sopivan. Kaada kuorrute kakun päälle ja ripottele päälle kookoshiutaleita.

 

Filed Under: Kakku Tagged With: kakku, kaneli, kuivakakku, kurpitsa

Previous Post: « Suklainen mangotäytekakku
Next Post: Banaanipannukakut »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Suklainen synttärikakku

Leivo tumma sokerikakkupohja ja täytä kakku vadelmamarmeladilla ja suklaakreemillä. Koristele suklaakreemillä kuorrutettu kakku värikkäillä ...

Read More »

Monsterimokkapalat

Halloweenin kunniaksi mokkapalat muuntuvat hurjiksi monstereiksi. 20 palaa mokkapalat: 4 munaa3 dl sokeria200 g voita2 dl maitoa4 dl jauhoja4 ...

Read More »

Suklaiset kukkakuppikakut

Koristele kuppikakut asettelemalla niiden pinnalle värikkäitä suklaarakeita leikkisän kukkasen muotoon. 12 kappaletta kuppikakut: 150 g ...

Read More »

Sacherkakku

Täyteläinen sacherkakku täytetään aprikoosimarmeladilla ja suklaalla ja kuorrutetaan reilulla kerroksella suklaakuorrutetta. Kakun valmistaminen ...

Read More »

After Eight -brownie

Käytä joulusta yli jääneet After Eight -makeiset valmistamalla niistä brownielle ihanan minttuinen kuorrutus. Browniet: 150 g voita1 dl sokeria1 ...

Read More »

Copyright © 2022 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress