• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Muut / Banaanipannukakut

Banaanipannukakut

28/03/2013 by Liisa Leave a Comment

Makeisiin banaanipannukakkuihin kannattaa käyttää todella kypsiä banaaneja, joiden kuoret ovat muuttuneet jo hieman ruskeiksi.

  • 5 dl jauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl soodaa
  • 1 tl kanelia
  • 2 rkl vaniljasokeria
  • 5 dl piimää
  • 1 muna
  • 2 rkl auringonkukkaöljyä
  • 2 banaania
  •  voita paistamiseen

Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita toisessa kulhossa piimä, munat ja öljy. Soseuta banaanit haarukalla ja lisää ne taikinaan. Lisää kuivat aineet taikinaan ja sekoita tasaiseksi.

Paista pannukakut lettupannulla ja tarjoa heti paistamisen jälkeen vaahterasiirapin kanssa.

 

Filed Under: Muut Tagged With: banaani, pannari

Previous Post: « Keväinen kurpitsakakku
Next Post: Aprikoosimysli »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Banaani-suklaamuffinssit

Banaanimuffinssit saavat uutta potkua kun niihin lisätään rouhittua suklaata lisämakua tuomaan. 12 kappaletta 150 g voita 1,5 dl sokeria 2 ...

Read More »

Mansikkakakku

Raikas mansikkatäytekakku on kesäpäivän kahvipöydän herkku. 3 munaa 4 dl sokeria 1 dl maitoa 150 g sulatettua voita 5 dl jauhoja 1 tl ...

Read More »

Maapähkinävoi-suklaakakku

Tässä herkullisessa kuivakakussa yhdistyvät täyteläinen suklaa ja maapähkinävoi. 150 g voita 2 dl sokeria 3 munaa 3,5 dl vehnäjauhoja ...

Read More »

Paahdetut mansikat

Uunissa paahdetut mansikat sopivat kakkujen ja piiraiden koristeeksi, ja vaikka jäätelön tai jugurtin kanssa nautittavaksi. Voit käyttää sokeria myös ...

Read More »

Kermainen päärynäpiirakka

Leivo päärynöistä ihanan kermainen piirakka. 4 1/2 dl vehnäjauhoja 1 dl sokeria 1/2 tl suolaa 150 g voita 3-4 rkl vettä   ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress