Tumman suklaiset kakkupalat koristellaan rouhituilla pistaaseilla ja tomusokerilla.
12 palaa
- 150 g voita
- 1,5 dl fariinisokeria
- 1 dl siirappia
- 3 munaa
- 150 g sulatettua suklaata (suklaapitoisuus 70 %)
- 1,5 dl jauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 2,5 rkl kaakaojauhetta
- 1 dl pistaaseja rouhittuna
- tomusokeria
Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja fariinisokeri. Lisää siirappi. Lisää munat yksi kerrallaan ja vatkaa taikina tasaiseksi jokaisen munan jälkeen. Lisää sulatettu suklaa. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita taikina tasaiseksi.
Vuoraa noin 20 x 30 cm kokoinen vuoka leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan.
Paista 160 asteessa noin 40 minuuttia. Taikina saa jäädä keskeltä hieman raa’aksi.
Leikkaa annospaloiksi ja koristele pistaaseilla ja tomusokerilla.
Leave a Reply