• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Muffinssi / Nutella-kuppikakut vadelmaisella kuorrutuksella

Nutella-kuppikakut vadelmaisella kuorrutuksella

24/01/2018 by Liisa Leave a Comment

Mehevät Nutella-kuppikakut kuorrutetaan raikkaalla vadelmanmakuisella ranskankermakuorrutuksella ja koristellaan vadelmakarkeilla.

12 kappaletta

  • 75 g voita
  • 1,5 dl sokeria
  • 2 munaa
  • 200 g Nutellaa
  • 3 dl jauhoja
  • 2 rkl kaakaojauhetta
  • 1 tlleivinjauhetta
  • 2 dl maitoa

 

  • 150 g ranskankermaa
  • 1,5 dl tomusokeria
  • 2 tl pakastekuivattua vadelmaa

 

  • vadelmakarkkeja koristeeksi

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin molempien munien jälkeen. Lisää Nutella ja sekoita tasaiseksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää taikinaan puolet kuivista aineista yhdessä maidon kanssa. Sekoita ja lisää loput kuivat aineet. Sekoita taikina tasaiseksi ja lusikoi se muffinssivuokiin.

Paista 180 asteessa 20 minuuttia.

Anna kuppikakkujen jäähtyä kokonaan ennen kuorruttamista.

Vatkaa ranskankermaa hetki ja lisää sitten tomusokeri ja pakastekuivattu vadelma. Sekoita tasaiseksi.

Levitä kuorrutetta kuppikakkujen päälle. Koristele vadelmakarkeilla.

 

Filed Under: Muffinssi Tagged With: kuppikakku, nutella, vadelma

Previous Post: « Banaanileivokset Nutella-kuorrutuksella
Next Post: Veriappelsiinikeikauskakku »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Pähkinäinen täytekakku

Pähkinäinen täytekakku koristellaan karamellisoiduilla pähkinöillä. Myös kakkutaikinaan lisätään pähkinöitä. 4 munaa 3 dl sokeria 200 g ...

Read More »

Suklainen pelticookie

Leivo yllättävään keksinhimoon nopeasti valmistuva suklainen pelticookie. 100 g huoneenlämpöistä voita2 dl fariinisokeria1 muna2,5 dl jauhoja0,5 tl ...

Read More »

Pienet appelsiinirahkakakut

Rahkakakut maustetaan appelsiinillä keväisen raikkaiksi. 12 kappaletta. 100 g voita 1 dl sokeria 1 muna 2 dl jauhoja 1 dl ...

Read More »

Peanut butter cups

Vastustamattoman hyviä maapähkinävoisuklaita eli peanut butter cupseja on helppo valmistaa myös itse. 16 kappaletta 120 g suklaata 25 g ...

Read More »

Orvokeilla koristellut donitsit

Alkukesästä pihoilla ja pellonreunoilla kasvaa runsaasti keto-orvokkeja, jotka syötävinä kukkina sopivat hyvin leivonnaisten koristeluun. Nämä ...

Read More »

Copyright © 2022 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress