• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Muffinssi / Kirsikkakuppikakut vaniljakuorrutuksella

Kirsikkakuppikakut vaniljakuorrutuksella

07/07/2021 by Liisa Leave a Comment

Kuorruta kirsikkakuppikakut makealla vaniljaisella sokerikreemillä ja lisää jokaisen kuppikakun päälle koristeiksi kirsikka.

12 kappaletta

kuppikakut:

  • 150 g voita
  • 1,5 dl sokeria
  • 2 munaa
  • 2 dl maitoa
  • 3,5 dl jauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 250 g kirsikoita

kuorrute:

  • 200 g voita
  • 4 dl tomusokeria
  • 1 tl vaniljauutetta

koristeeksi:

  • 12 kirsikkaa

Poista kirsikoista kivet ja leikkaa jokainen kirsikka neljään osaan. 250 g kirsikoita tulee noin 2,5 dl pilkottuja kirsikoita.

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin molempien munien jälkeen. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää kuivat aineet taikinaan yhdessä maidon kanssa. Sekoita taikina tasaiseksi. Lisää viimeiseksi kirsikat ja kääntele ne taikinan sekaan.

Lusikoi taikina muffinssivuokiin.

Paista 200 asteessa 20 minuuttia.

Anna kuppikakkujen jäähtyä kokonaan ennen kuorruttamista.

Valmista kuorrute. Vatkaa huoneenlämpöistä voita hetki. Lisää tomusokeri vähän kerrallaan ja vatkaa kuorrute tasaiseksi. Lisää viimeiseksi vaniljauute ja vatkaa kuorrutetta vielä hetki.

Lusikoi kuorrute tähtityllalla varustettuun pursotinpussiin ja kuorruta kuppikakut. Koristele kirsikoilla.

 

Filed Under: Muffinssi Tagged With: kirsikka, kuppikakku, vanilja

Previous Post: « Vadelmamurumuffinssit
Next Post: Aprikoosigalette »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Tahinibrowniet

Tahini eli seesaminsiementahna sopii täydellisesti tuhtien brownieitten pinnalle. brownietaikina: 150 g voita1 dl sokeria1 dl fariinisokeria0,5 ...

Read More »

Kurpitsasose

Syksyllä on aika leipoa herkkuja kurpitsasta. Kurpitsasosetta on helppo tehdä itse. Yhdestä pienestä kurpitsasta tulee sosetta noin 3 - 4 ...

Read More »

Mehevä raparperipiirakka

Raparperipiirakka kuuluu erottamattomasti alkukesän kahvipöytään. Tämän piirakan pohja on todella mehevä, ja makea ja rapea muruseos tasapainottaa ...

Read More »

Valkosuklaa-pihlajanmarjakakku

Makean valkosuklaakakun täytteeksi tulee kirpeää pihlajamarjahyytelöä ja valkosuklaakreemiä. 3 munaa 2 dl sokeria 100 g sulatettua voita 2,5 ...

Read More »

Vadelmapitko

Herkullinen pullapitko täytetään makealla vadelmamarmeladilla. 2,5 dl punaista maitoa 25 g hiivaa 1 dl sokeria 1 muna 2 tl kardemummaa ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress