• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Muffinssi / Vaniljakuppikakut mokkakuorrutuksella

Vaniljakuppikakut mokkakuorrutuksella

17/11/2021 by Liisa Leave a Comment

Kuorruta vaniljakuppikakut makealla, espressojauheella maustetulla sokerikreemillä.

12 kappaletta

kuppikakut:

  • 150 g voita
  • 1,5 dl sokeria
  • 2 munaa
  • 2 dl maitoa
  • 1 tl vaniljauutetta
  • 3,5 dl jauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta

kuorrute:

  • 150 g huoneenlämpöistä voita
  • 3 dl tomusokeria
  • 1rkl kaakaojauhetta
  • 2 tl espresso-pikakahvijauhetta

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin molempien munien jälkeen. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita vaniljauute maidon joukkoon. Lisää kuivat aineet taikinaan yhdessä maidon kanssa. Sekoita taikina tasaiseksi.

Lusikoi taikina muffinssivuokiin.

Paista 200 asteessa 20 minuuttia.

Anna kuppikakkujen jäähtyä kokonaan ennen kuorruttamista.

Valmista kuorrute. Vatkaa huoneenlämpöistä voita hetki. Lisää tomusokeri vähän kerrallaan ja vatkaa kuorrute tasaiseksi. Lisää viimeiseksi kaakaojauhe ja pikakahvijauhe.

Laita kuorrute pursotinpussiin ja kuorruta kuppikakut.

 

Filed Under: Muffinssi Tagged With: kahvi, kuppikakku, vanilja

Previous Post: « Maapähkinävoibrookies
Next Post: Lakritsimokkapalat »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Kesäkurpitsakakku

Kesäkurpitsaa voi käyttää myös makeissa leivonnaisissa. 200 g voita 1 dl sokeria 2 dl fariinisokeria 3 munaa 4 dl jauhoja 1 tl ...

Read More »

Manteli-omenakakku

Mehevän omenakakun salaisuus on taikinaan lisättävä mantelijauhe sekä omenoiden pinnalle lisätty rapsakka mantelikuorrutus. kakkutaikina: 150 g ...

Read More »

Vadelmajäätelöpuikot

Ihanan makeissa vadelmajäätelöpuikoissa on sattumina kokonaisia vadelmia. 6 kappaletta 200 g (pakaste)vadelmia 1 dl sokeria 1 muna ...

Read More »

Verigreippijäätelö

Verigreippijäätelö maustetaan tuorepuristetulla verigreippimehulla  ja raastetulla verigreipin kuorella. 2 dl verigreippimehua (noin 1,5 ...

Read More »

Mustikkapiirakka pullapohjalla

Kaikista ihanin mustikkapiirakka leivotaan pullataikinapohjalle. pullataikina: 2,5 dl punaista maitoa25 g hiivaa1 dl sokeria1 muna1 rkl ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress