• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Jäätelö / Vadelmajäätelöpuikot

Vadelmajäätelöpuikot

03/05/2017 by Liisa Leave a Comment

126 (5)

Ihanan makeissa vadelmajäätelöpuikoissa on sattumina kokonaisia vadelmia.

6 kappaletta

  • 200 g (pakaste)vadelmia
  • 1 dl sokeria
  • 1 muna
  • 0,5 dl glukoosisiirappia
  • 1 dl maitoa

Laita vadelmat ja sokeri kattilaan ja keitä noin 5 minuuttia välillä sekoitellen. Ota parikymmentä vadelmaa sivuun. Paseeraa loppu vadelmasose eli painele se siivilän läpi. Jäähdytä.

Vatkaa muna ja glukoosisiirappi kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää maito ja vadelmasose ja sekoita tasaiseksi.

Kaada seos jäätelömuotteihin ja pudota jokaiseen muottiin muutama kokonainen vadelma. Laita tikut kiinni muotteihin. Laita pakastimeen vähintään kahdeksi tunniksi.

Jäätelöpuikot irtoavat muoteista helpommin kun upotat muotit hetkiseksi lämpimään veteen ennen jäätelöiden irroittamista.

 

Filed Under: Jäätelö Tagged With: jäätelö, vadelma

Previous Post: « Minidonitseilla koristellut kuppikakut
Next Post: Suklainen rullakakku »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Hummingbird-kuppikakut

Hummingbird-kakku eli kolibrikakku eli banaani-ananas-kookoskakku on amerikkalainen tuorejuustokuorrutteella kruunattu mehevä herkku. Kakun voi leipoa ...

Read More »

Vadelma-suklaakuppikakut

Herkullisissa kuppikakuissa yhdistyvät täyteläinen suklaa ja makeankirpeät vadelmat. 12 kappaletta Kuppikakut: 150 g voita2 dl sokeria2 ...

Read More »

Mantelinen mustikkakakku

Mantelilla ja kardemummalla maustettu mustikkakakku on parhaimmillaan leipomista seuraavana päivänä. 200 g huoneenlämpöistä voita 2 dl ...

Read More »

Pokekakku sacherin tapaan

Leivo perinteinen sacherkakku trendikkään pokekakun muotoon. kakkupohja: 4 munaa125 g voita125 g tummaa suklaata1,5 dl sokeria2 dl ...

Read More »

Lakritsitoffee

Ihanan pehmeä toffee maustetaan lakritsilla. Toffeen valmistamiseen tarvitset lämpömittarin, sillä seos täytyy lämmittää 118 asteiseksi, jotta ...

Read More »

Copyright © 2023 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress