• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Jäätelö / Vadelmajäätelöpuikot

Vadelmajäätelöpuikot

03/05/2017 by Liisa Leave a Comment

126 (5)

Ihanan makeissa vadelmajäätelöpuikoissa on sattumina kokonaisia vadelmia.

6 kappaletta

  • 200 g (pakaste)vadelmia
  • 1 dl sokeria
  • 1 muna
  • 0,5 dl glukoosisiirappia
  • 1 dl maitoa

Laita vadelmat ja sokeri kattilaan ja keitä noin 5 minuuttia välillä sekoitellen. Ota parikymmentä vadelmaa sivuun. Paseeraa loppu vadelmasose eli painele se siivilän läpi. Jäähdytä.

Vatkaa muna ja glukoosisiirappi kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää maito ja vadelmasose ja sekoita tasaiseksi.

Kaada seos jäätelömuotteihin ja pudota jokaiseen muottiin muutama kokonainen vadelma. Laita tikut kiinni muotteihin. Laita pakastimeen vähintään kahdeksi tunniksi.

Jäätelöpuikot irtoavat muoteista helpommin kun upotat muotit hetkiseksi lämpimään veteen ennen jäätelöiden irroittamista.

 

Filed Under: Jäätelö Tagged With: jäätelö, vadelma

Previous Post: « Minidonitseilla koristellut kuppikakut
Next Post: Suklainen rullakakku »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Kylpyankkojen kakku

Kylpyankat ovat päässeet uimaan ihanaan vaahtokarkkikylpyyn. Hauskan kuoren alta paljastuu mehevä suklainen kakku. 5 munaa 3,5 dl sokeria 200 ...

Read More »

Maapähkinävoi-suklaahippujäätelö

Lisää makeansuolaiseen maapähkinävoijäätelöön sattumiksi runsaasti suklaahippuja. 2 munaa 100 g sileää maapähkinävoita1 dl sokeria 2 dl kermaa 2 dl ...

Read More »

Ja toinen taatelikakku

Tässä  taatelikakun versiossa taatelit laitetaan kakkuun kokonaisina. Kakku säilyy hyvänä lähes viikon ja maku on parhaimmillaan pari päivää ...

Read More »

Sitruuna-basilikajäätelö

Mausta raikas jäätelö sitruunalla ja basilikalla. 1 sitruuna0,5 dl sokeria2 kananmunaa1 dl sokeria1 dl basilikanlehtiä tiiviisti pakattuna2 dl ...

Read More »

Suklaakuulilla koristeltu browniekakku

Koristele överin suklainen browniekakku reilulla määrällä suklaakuulia. Browniekakku: 75 g voita1 dl fariinisokeria50 g suklaata0,75 dl ...

Read More »

Copyright © 2022 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress