Klassinen makupari suklaa ja minttu yhdistyvät näissä ihanissa kuppikakuissa.
12 kappaletta
- 150 g voita
- 2 dl sokeria
- 2 munaa
- 2,5 dl jauhoja
- 1 dl kaakaojauhetta
- 0,5 tl leivinjauhetta
- 2 dl maitoa
- 200 g huoneenlämpöistä voita
- 4 dl tomusokeria
- 1,5 tl piparminttuaromia
- pari tippaa vihreää elintarvikeväriä
Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin molempien munien jälkeen. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää taikinaan puolet kuivista aineista yhdessä maidon kanssa. Sekoita ja lisää loput kuivat aineet. Sekoita taikina tasaiseksi ja lusikoi se muffinssivuokiin.
Paista 175 asteessa 20 minuuttia.
Anna kuppikakkujen jäähtyä kokonaan ennen kuorruttamista.
Valmista kuorrute. Vatkaa huoneenlämpöistä voita hetki. Lisää tomusokeri vähän kerrallaan ja vatkaa kuorrute tasaiseksi. Lisää viimeiseksi piparminttuaromi ja vihreä elintarvikeväri. Sekoita tasaiseksi.
Laita kuorrute pursotinpussiin ja kuorruta kuppikakut.
Leave a Reply