Ihanan pehmeissä kurpitsakekseissä on myös valkosuklaarouhetta.
- 200 g voita
- 2 dl fariinisokeria
- 1,5 dl kurpitsasosetta
- 1 muna
- 3,5 dl jauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 tl kanelia
- 0,5 tl muskottipähkinää
- 100 g valkosuklaata rouhittuna
Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja fariinisokeri. Lisää kurpitsasose ja sekoita tasaiseksi. Lisää muna ja sekoita. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan. Sekoita tasaiseksi. Lisää viimeisenä taikinaan rouhittu valkosuklaa.
Nosta taikina jääkaappiin vähintään kahdeksi tunniksi.
Pyörittelele taikinasta pieniä palloja ja nosta ne leivinpaperilla vuoratulle pellille.
Paista 200 asteessa noin 8 minuuttia.
Leave a Reply