• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Piirakka / Vadelmajuustokakku

Vadelmajuustokakku

02/09/2020 by Liisa Leave a Comment

Leivo ihana täyteläinen juustokakku ja lisää sen täytteeksi raikkaita vadelmia.

pohja:

  • 200 g digestive-keksejä
  • 100 g voita

täyte:

  • 400 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 2 dl kermaa
  • 3 munaa
  • 1,5 dl sokeria
  • 200 g vadelmia

Murskaa keksit tehosekoittimessa ja sulata voi. Lisää keksinmurujen joukkoon sulatettu voi ja sekoita tasaiseksi.

Vuoraa noin 18 x 21 cm kokoinen vuoka leivinpaperilla ja painele keksinmurut vuoan pohjalle lusikan avulla.

Notkista tuorejuusto kulhossa. Lisää kerma ja sekoita tasaiseksi. Lisää munat ja sekoita juustoseosta jokaisen munan jälkeen. Lisää sokeri ja sekoita tasaiseksi.

Kaada noin puolet tuorejuustotäytteestä kakkuvuokaan keksipohjan päälle ja ripottele noin puolet vadelmista tuorejuustotäytteen päälle. Kaada loput täytteestä varovasti kakkuvuokaan ja ripottele päälle loput vadelmat.

Paista juustokakkua 175 asteessa 50 minuuttia. Sammuta sen jälkeen uuni ja anna kakun olla jäähtyvässä uunissa tunti. Jäähdytä kakku huoneenlämpöiseksi ja siirrä se sen jälkeen jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai seuraavaan päivään.

 

Filed Under: Piirakka Tagged With: juustokakku, vadelma

Previous Post: « Nektariini-kirsikkapiirakka
Next Post: Mustikka-vadelmamurumuffinssit »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Rahkapullat

Leivo pääsiäisen kahvipöytään ihanan raikkaita rahkapullia. noin 14 kappaletta Pullataikina: 2,5 dl punaista maitoa25 g hiivaa1 dl sokeria1 ...

Read More »

Mausteinen omenapiirakka

Perinteinen omenapiirakka saa lisävivahdetta kun omenat maustetaan kanelin lisäksi ripauksella neilikkaa ja kardemummaa. Piirakan hauska kuori on ...

Read More »

Ihan paras banaani-suklaakakku

Meillä leivotaan todella usein banaanikakkua: Lapset syövät banaaninsa mieluiten vähän raakoina, ja hedelmäkulhosta löytyy usein "liian" kypsiä ...

Read More »

Raparperijäätelö

Raikkaaseen raparperijäätelöön käytetään raparperihilloa. 2 dl raparperihilloa 2 munaa 0,5 dl sokeria 2 dl kermaa 2 dl punaista ...

Read More »

Suklaajuustokakku

Makeanhimon taltuttamiseen riittää vain pieni pala tätä tuhtia suklaajuustokakkua. Koristele suklaajuustokakku mintunlehdillä ja tarjoa kaverina ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress