
Leivo ihana täyteläinen juustokakku ja lisää sen täytteeksi raikkaita vadelmia.
pohja:
- 200 g digestive-keksejä
- 100 g voita
täyte:
- 400 g maustamatonta tuorejuustoa
- 2 dl kermaa
- 3 munaa
- 1,5 dl sokeria
- 200 g vadelmia
Murskaa keksit tehosekoittimessa ja sulata voi. Lisää keksinmurujen joukkoon sulatettu voi ja sekoita tasaiseksi.
Vuoraa noin 18 x 21 cm kokoinen vuoka leivinpaperilla ja painele keksinmurut vuoan pohjalle lusikan avulla.
Notkista tuorejuusto kulhossa. Lisää kerma ja sekoita tasaiseksi. Lisää munat ja sekoita juustoseosta jokaisen munan jälkeen. Lisää sokeri ja sekoita tasaiseksi.
Kaada noin puolet tuorejuustotäytteestä kakkuvuokaan keksipohjan päälle ja ripottele noin puolet vadelmista tuorejuustotäytteen päälle. Kaada loput täytteestä varovasti kakkuvuokaan ja ripottele päälle loput vadelmat.
Paista juustokakkua 175 asteessa 50 minuuttia. Sammuta sen jälkeen uuni ja anna kakun olla jäähtyvässä uunissa tunti. Jäähdytä kakku huoneenlämpöiseksi ja siirrä se sen jälkeen jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai seuraavaan päivään.
Leave a Reply