• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Kakku / Suklainen banaanikakku

Suklainen banaanikakku

02/01/2013 by Liisa Leave a Comment

Kardemumma maustaa suklaisen banaanikakun.

  • 1oo g voita
  • 2 dl fariinisokeria
  • 3 munaa
  • 3 dl jauhoja
  • 1 rkl kardemummaa
  • 0,5 tl soodaa
  • 2 banaania
  • 1 dl piimää
  • 100 g suklaata rouhittuna

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja fariinisokeri. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin jokaisen munan jälkeen. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää kuivat aineet taikinaan ja sekoita tasaiseksi. Soseuta banaani haarukalla ja lisää taikinaan yhdessä piimän kanssa. Sekoita tasaiseksi.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun leipävuokaan (tilavuus 2 litraa). Paista uunin keskitasolla 180 asteessa noin 50 minuuttia.

 

Filed Under: Kakku Tagged With: banaani, kakku, kuivakakku, suklaa

Previous Post: « Kurpitsakakku
Next Post: Kuivatut omenat »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Suklaakeksit

Suklaakeksit ovat reunoilta rapeita ja keskeltä suklaisen sitkeitä. Noin 20 kappaletta. 100 g suklaata 150 g voita 2,5 dl sokeria 2 ...

Read More »

Rocky road -jäätelö

Rocky road -jäätelö on ihanan överi herkku! Suklaisessa jäätelössä on sattumina reilusti vaahtokarkkeja, minttu-suklaakarkkeja ja pähkinöitä. 200 ...

Read More »

Kiireisen emännän piparkakut

Laiska Kiireinen emäntä pyöräyttää nopeasti pikkuleivät, jotka maustetaan piparkakkumausteilla jouluisiksi. 100 g voita 1 dl sokeria 1 dl ...

Read More »

Mansikka-valkosuklaafudge

Fudgen valmistamiseen tarvitset lämpömittarin, sillä seos täytyy kuumentaa 116 asteiseksi, jotta valmiista fudgesta tulee koostumukseltaan ...

Read More »

Aprikoosi-karpalomysli

Makeaan mysliin lisätään reilusti siemeniä sekä kuivattuja aprikooseja ja karpaloita. 1 dl auringonkukkaöljyä 1 dl vaaleaa siirappia 0,5 dl ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress