• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Keksi / Suklaakeksit

Suklaakeksit

23/02/2013 by Liisa Leave a Comment

Suklaakeksit ovat reunoilta rapeita ja keskeltä suklaisen sitkeitä.

Noin 20 kappaletta.

  • 100 g suklaata
  • 150 g voita
  • 2,5 dl sokeria
  • 2 munaa
  • 3,5 dl jauhoja
  • 1 rkl kaakaojauhetta
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 0,5 tl suolaa

Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa.

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita jokaisen munan jälkeen. Lisää suklaa ja sekoita tasaiseksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaa. Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi.

Suojaa kolme peltiä leivinpaperille. Nosta pelleille taikinaa kahden ruokalusikan avulla. Jätä keksien väliin reilusti tilaa, sillä ne leviävät uunissa.

Paista 180 asteessa 13 – 15 minuuttia.

 

Filed Under: Keksi, Suklaa Tagged With: keksi, suklaa, suklaakeksi

Previous Post: « Valkosuklaajäätelö
Next Post: Karpalomysli »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Browniet

Reilusti suklaiset browniet ovat parhaimmillaan leipomista seuraavana päivänä. 150 g voita 1 dl sokeria 1 dl fariinisokeria 0,5 dl ...

Read More »

Hyvää joulua!

Hyvää ja herkullista joulua! Parhaiden piparkakkujen resepti löytyy blogini arkistoista täältä. ...

Read More »

Kuorrutettu suklaakahvikakku

Mehukas kuivakakku maustetaan suklaalla ja kahvilla. Kuorrutukseen lisätään suklaan lisäksi ranskankermaa. 200 g suklaata 200 g voita 3 dl ...

Read More »

Banaani-suklaadonitsit

Leivo ylikypsistä banaaneista helppoja ja herkullisia banaani-suklaadonitseja. 12 kappaletta 3 dl jauhoja 1,25 dl sokeria 1 tl leivinjauhetta ...

Read More »

Pikkukokin valkosuklaadonitsit

Pikkukokkikin osaa leipoa helpot uunidonitsit. Donitsit kuorrutetaan makealla valkosuklaalla ja koristellaan strösseleillä. 12 kappaletta 3,5 ...

Read More »

Copyright © 2023 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress