• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Kakku / Suklaatäytekakku

Suklaatäytekakku

11/05/2013 by Liisa Leave a Comment

Suklaatäytekakku täytetään vadelmamarmeladilla ja koristellaan sydämenmuotoisilla suklaakonvehdeilla.

  • 4 munaa
  • 3 dl sokeria
  • 100 g suklaata
  • 200 g voita
  • 3 dl maitoa
  • 5 dl jauhoja
  • 4 rkl kaakaojauhetta
  • 1,5 tl leivinjauhetta
  • 2 dl vadelmamarmeladia
  • 300 g suklaata
  • 50 g voita
  • koristeeksi sydämenmuotoisia suklaakonvehteja

Voitele ja korppujauhota irtopohjavuoka (halkaisija 24 cm). Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa ja jäähdytä. Sulata voi mikrossa tai kattilassa ja jäähdytä. Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri. Lisää sulatettu suklaa ja sekoita. Lisää sulatettu voi ja sekoita. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää puolet kuivista aineista ja maito. Sekoita ja lisää loput kuivat aineet. Sekoita taikina tasaiseksi. Kaada taikina kakkuvuokaan ja paista 175 asteessa 50 – 60 minuuttia. Anna kakun jäähtyä vuoassaan ja kääri se sitten folioon odottamaan täyttämistä. Leikkaa kakkupohja kolmeen osaan. Nosta ensimmäinen kakkupohja tarjoiluastialle ja levitä päälle puolet vadelmamarmeladista. Nosta päälle toinen kakkupohja ja levitä sen päälle loput vadelmamarmeladit. Nosta päälle kolmas kakkupohja. Sulata kuorrutuksen suklaa mikrossa. Kuutio voi pieniksi palasiksi ja sekoita se suklaan joukkoon. Levitä kuorrutus kakun päälle ja reunoille. Nosta kakku jääkaappiin jähmettymään. Koristele kakku suklaakonvehdeilla. Halutessasi voit sulattaa vähän suklaata mikrossa ja liimata konvehdit kakun päälle sulalla suklaalla. Säilytä kakku jääkaapissa ja nosta se huoneenlämpöön vähän ennen tarjoilua.

 

Filed Under: Kakku, Suklaa Tagged With: kakku, suklaa, suklaakakku, täytekakku, vadelma

Previous Post: « Banaanimuffinssit
Next Post: Pienet mustikkapiirakat »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Kahden suklaan kuppikakut

Kuorruta mehevät suklaakuppikakut valkosuklaa- ja tummasuklaakreemillä. 12 kappaletta Kuppikakut: 150 g voita2 dl sokeria2 munaa2,5 dl ...

Read More »

Valkosuklaa-pihlajanmarjakakku

Makean valkosuklaakakun täytteeksi tulee kirpeää pihlajamarjahyytelöä ja valkosuklaakreemiä. 3 munaa 2 dl sokeria 100 g sulatettua voita 2,5 ...

Read More »

Vadelma-maitosuklaamuffinssit

Suklaiset vadelmamuffinssit ovat makeita ja meheviä. 12 kappaletta. 150 g voita 1,5 dl sokeria 2 munaa 2 dl maitoa 3,5 dl jauhoja 1 ...

Read More »

Pienet omenapiirakat

Mausta pienet omenapiirakat tuoksuvalla kanelilla ja tarjoa ne vaniljajäätelön tai -kastikkeen kanssa. 6 kpl piirakkataikina: 3 dl jauhoja1 ...

Read More »

Kuningatarpiirakka pensasmustikoista ja vadelmista

Ihana kuningataarpiirakka leivotaan muhkeista vadelmista ja pensasmustikoista. Tarjoile jäähtynyt piirakka vaniljajäätelön tai vaniljasokerilla ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress