• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Kakku / Suklaakuppikakut maapähkinävoikuorrutuksella

Suklaakuppikakut maapähkinävoikuorrutuksella

13/11/2019 by Liisa Leave a Comment

Kuorruta suklaakuppikakut ihanalla makeansuolaisella maapähkinävoikuorrutuksella.

12 kappaletta

Kuppikakut:

  • 150 g voita
  • 2 dl sokeria
  • 2 munaa
  • 2,5 dl jauhoja
  • 0,5 dl kaakaojauhetta
  • 0,5 tl leivinjauhetta
  • 1,5 dl maitoa

Kuorrute:

  • 75 g huoneenlämpöistä voita
  • 1 dl maapähkinävoita
  • 2 dl tomusokeria

Koristeeksi:

  • suklaa-maapähkinävoikarkkeja, esim. Reese’s mini peanutbutter cups

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin molempien munien jälkeen. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää taikinaan puolet kuivista aineista yhdessä maidon kanssa. Sekoita ja lisää loput kuivat aineet. Sekoita taikina tasaiseksi ja lusikoi se muffinssivuokiin.

Paista 175 asteessa 20 minuuttia.

Anna kuppikakkujen jäähtyä kokonaan ennen kuorruttamista.

Valmista kuorrute.  Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja lisää sitten maapähkinävoi voivaahdon joukkoon. Vatkaa hetki ja lisää sitten vähitellen tomusokeri ja sekoita tasaiseksi.

Levitä kuorrute kuppikakkujen päälle palettiveitsellä.

Koristele kakku suklaa-maapähkinävoikarkeilla.

 

Filed Under: Kakku Tagged With: kuppikakku, maapähkinävoi, suklaa

Previous Post: « Nutella-kreemillä kuorrutetut donitsit
Next Post: Kahden suklaan kuppikakut »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli marenki muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa

Lisää herkkuja

Suklaadonitsit maapähkinävoikuorrutuksella

Suklaiset donitsit kuorrutetaan ihanalla makeansuolaisella maapähkinäkuorrutuksella. 12 kappaletta 3 dl vehnäjauhoja 1,5 dl sokeria 2 ...

Read More »

Taatelikuppikakut

Leivo perinteinen taatelikakku vaihteeksi kuppikakkujen muotoon. 20 kappaletta kuppikakut: 250 g taateleita3 dl vettä200 g voita3 munaa2 dl ...

Read More »

Mustikka-vadelmamurumuffinssit

Tarjoa mehevät muffinssit vaniljajäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa. muffinssit: 150 g voita1,5 dl sokeria2 munaa2 dl maitoa3,5 dl jauhoja1 ...

Read More »

Mansikkasuklaaleivokset

Makeat mansikkaleivokset täytetään mansikkahillolla ja kuorrutetaan mansikanmakuisella valkosuklaalla. 8 kappaletta 4 munaa 2,5 dl ...

Read More »

Toscakakku

Klassikkoleivonnainen toscakakku saa päälleen reilun kerroksen mantelilastuista valmistettua toscakuorrutetta, sillä tahmean makea ja rapsakka ...

Read More »

Copyright © 2021 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress