• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Kakku / Suklaajuustokakku

Suklaajuustokakku

15/02/2017 by Liisa Leave a Comment

025 (8)

Makeanhimon taltuttamiseen riittää vain pieni pala tätä tuhtia suklaajuustokakkua. Koristele suklaajuustokakku mintunlehdillä ja tarjoa kaverina kermavaahtoa.

  • 200 g digestive-keksejä
  • 100 g voita
  • 2 rkl kaakaojauhetta
  • 1 rkl sokeria
  • 200 g tummaa suklaata
  • 400 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 300 g ranskankermaa
  • 3 munaa
  • 1,5 dl sokeria

Suojaa irtopohjavuoan (halkaisija 20 cm) pohja leivinpaperilla.

Murskaa keksit tehosekoittimessa ja sulata voi mikrossa tai kattilassa. Lisää keksinmurujen joukkoon kaakaojauhe, sokeri ja sulatettu voi ja sekoita tasaiseksi. Kaada seos kakkuvuoan pohjalla ja painele lusikalla tasaiseksi.

Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa.

Notkista tuorejuusto kulhossa. Lisää ranskankerma ja sulatettu suklaa ja sekoita tasaiseksi. Lisää munat ja sekoita juustoseosta jokaisen munan jälkeen. Lisää sokeri ja sekoita tasaiseksi. Kaada seos kakkuvuokaan keksipohjan päälle.

Paista juustokakkua 175 asteessa 60 minuuttia. Sammuta sen jälkeen uuni, jätä uuninluukku raolleen ja anna kakun olla jäähtyvässä uunissa tunti. Jäähdytä kakku huoneenlämpöiseksi ja siirrä se sen jälkeen jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai seuraavaan päivään.

 

Filed Under: Kakku Tagged With: suklaa, tuorejuusto

Previous Post: « Ystävän ruusukuppikakut
Next Post: Appelsiinikuppikakut suklaakuorrutuksella »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Pähkinäinen mysli

Rouskuvaan mysliin lisätään reilusti pähkinöitä. 1 dl auringonkukkaöljyä 1 dl vaaleaa siirappia 0,5 dl hunajaa 300 g ruishiutaleita 200 g ...

Read More »

Kurpitsapiirakka

Mausteinen kurpitsapiirakka tarjoillaan vaniljasokerilla maustetun kermavaahdon kanssa. 100 g voita 3 dl jauhoja 1 rkl sokeria 3 - 4 rkl ...

Read More »

Sydämelliset suklaakeksit

Ystävänpäivän kunniaksi suklaakekseihin painetaan sydänkuvioita keksileimasimella. Noin 40 kappaletta 150 g voita 2,5 dl sokeria 1 muna 1 ...

Read More »

Suklainen mansikkatäytekakku

Maukas suklaakakku täytetään ja koristellaan kermavaahdolla ja mansikoilla. 2 munaa 1,5 dl sokeria 100 g suklaata 100 g voita 2,5 dl ...

Read More »

Vadelmainen täytekakku

Suklaakakku täytetään vaniljaisella kermatäytteellä ja koristellaan tuoreilla vadelmilla.  100 g suklaata 250 g voita 3 dl sokeria 3 ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress