• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Keksi / Strösselikeksit

Strösselikeksit

25/01/2017 by Liisa Leave a Comment

049 (6)

Värikkäät ja makeat strösselikeksit ovat lastenjuhlien ehdoton herkku.

n. 60 kappaletta

  • 200 g voita
  • 2,5 dl sokeria
  • 2 munaa
  • 5,5 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 200 g strösseleitä

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää munat ja sekoita tasaiseksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita taikina tasaiseksi.

Jaa taikina kahteen osaan, pyöritä taikinapalat tangoiksi ja leikkaa tangot paloiksi. Pyörittele keksit ensin palloiksi ja litistä niitä sitten hieman.

Laita strösselit kulhoon ja pyörittele keksit strösseleissä. Strösseleitä kannattaa painella hieman keksien pintaan, jotta ne tarttuvat paremmin kiinni.

Paista 200 asteessa 8 minuuttia.

Jäähdytä ennen tarjoilua.

 

Filed Under: Keksi Tagged With: keksi

Previous Post: « Suklaakuorrutetut banaanipalat
Next Post: Pienet vadelmapitkot »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Persikkajäätelö

Raikkaan makea persikkajäätelö on täydellinen aurinkoisen kesäpäivän herkku. 3 kypsää persikkaa 2 munaa 1 dl sokeria 2 dl ...

Read More »

Toffee

Toffeeta on helppo valmistaa itse. Tarvitset lämpömittarin, sillä seos täytyy lämmittää 118 asteiseksi, jotta siitä tulee koostumukseltaan ...

Read More »

Hasselpähkinäjäätelö

Hasselpähkinäjäätelö on täyteläinen herkku. 80 g hasselpähkinöitä 2 munaa 1,5 dl sokeria 1 rlk vaniljasokeria 2 dl kermaa 2 dl punaista ...

Read More »

Sacherkakku

Täyteläinen sacherkakku täytetään aprikoosimarmeladilla ja suklaalla ja kuorrutetaan reilulla kerroksella suklaakuorrutetta. Kakun valmistaminen ...

Read More »

Kirsikkaiset kierrepullat

Ihanat kierrepullat täytetään makealla kirsikkahillolla. Noin 20 kappaletta. 2,5 dl punaista maitoa 25 g hiivaa 1 dl sokeria 1 muna ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress