• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Makeiset / Toffee

Toffee

04/11/2013 by Liisa Leave a Comment

020 (2)

Toffeeta on helppo valmistaa itse. Tarvitset lämpömittarin, sillä seos täytyy lämmittää 118 asteiseksi, jotta siitä tulee koostumukseltaan oikeanlaista.

Toffeet säilyvät huoneenlämmössä useita viikkoja.

  • 2,5 dl sokeria
  • 2 dl kermaa
  • 1 dl glukoosisiirappia
  • 50 g voita

Laita kaikki ainekset kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua reilulla lämmöllä kunnes seoksen lämpötila on 118 astetta.

Vuoraa 20 x 30 cm kokoinen vuoka leivinpaperilla. Kaada seos vuokaan ja anna sen jähmettyä huoneenlämmössä.

Leikkaa toffee terävällä veitsellä palasiksi ja kääri karkit leivinpaperin palasiin.

028

 

Filed Under: Makeiset, Muut Tagged With: makeiset, toffee

Previous Post: « Kriikuna-marenkipiirakka
Next Post: Kuorrutettu suklaakahvikakku »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli marenki muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa

Lisää herkkuja

Kesädonitsit

Kuorruta kesäpäivän donitsit kermavaahdolla ja koristele ne tuoreilla marjoilla, hedelmillä sekä yrteillä ja syötävillä kukilla. 12 ...

Read More »

Britakakku

Makea britakakku koristellaan mansikoilla. 100 g voita 1 dl sokeria 2 rkl vaniljasokeria 3 keltuaista 2 dl jauhoja 1,5 tl ...

Read More »

Suklaiset jäätelöpuikot

Kotitekoisissa jäätelöpuikoissa on tietysti reilusti suklaata! Puikot syntyvät ilman jäätelökonetta, sillä jäätelömassaan lisättävä glukoosisiirappi ...

Read More »

Espressokuppikakut

Mausta suklaakuppikakut ripauksella espressojauhetta ja viimeistele ne vastustamattoman herkullisella espressosokerikreemillä. 12 ...

Read More »

Mustikkainen kuivakakku

Mehukkaassa mustikkakakussa osa jauhoista korvataan spelttijauhoilla ja taikina maustetaan sitruunalla. 150 g voita 3 dl sokeria 3 munaa 1 ...

Read More »

Copyright © 2021 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress